Menü ≡

Disney-figurák kerültek a legújabb snowboardokra

2012.11.27. | Szerző: sielok.hu
Egészen merész ötlettel rukkolt elő az egyik legnépszerűbb amerikai snowboardmárka: Disney-figurákat festett a legprofibb deszkákra. A topriderek 2013-ban Miss Röfivel vagy Brekivel a boardjukon versenyeznek majd.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A Burton snowboardmárka kedvezve a kicsiknek és a nagyoknak megállapodást kötött a Disney-vel, hogy legújabb kollekciója még egyedibb legyen, mint eddig. A 2013-as évadban a Winter 13 fantázianevet viselő szérián a Disney figurák kapják a főszerepet, köztük a Toy Story népszerű karakterei, valamint a Muppet Show sztárjai: Breki, Gonzo, Animal, Dr. Fog és Miss Röfi.

A külföldi versenyzők nagy örömmel fogadták az együttműködés eredményét, a vicces rajzfilmfigurákat a deszkákon.

Mikkel Bang profi snowboardos az új lapok közül Miss Röfit választotta magának. „A muppet-es design nagyon „cool”, azonnal rákattantam" – mondta.

A Disney-kollekciónak nemcsak a felnőttek és a profi versenyzők örülhetnek, hanem a gyerekek is. A Toy Story karaktereivel ellátott deszkákat ugyanis kifejezetten a kicsiknek tervezték. A három legkisebb méretű deszkát pedig tapadós lábtartókkal és speciális hámos kiegészítővel is ellátták.

A Burton snowboard és a Disney együttműködésével egy új trend jött létre a sportpiacon.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »