Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: a felnőtt szezonbérletesek gyermekei ingyen síelhetnek!

2024.10.14. (x) szponzorált cikk

Október eleje óta már jelentős árkedvezménnyel kapható szezonbérlet a szlovákiai Donovaly síterepére. A szezonbérlet szolgáltatásokban is jóval több extrát nyújt a megszokott napijegyekkel, illetve többnapos bérletekkel szemben. Idén a gyermekek részére kínálnak nagyon kedvező feltételeket.
A magyarok egyik kedvenc szlovákiai síterepe már megkezdte az előkészületeket a szezonra. Szokás szerint idén is kapható szezonbérlet, amit jelenleg bevezető áron, 265 euróért (kb. 106 ezer forint) lehet megvásárolni a síterep honlapján.

A gyerekek ingyen síelnek egész szezonban

Jelenleg 265 euróért vásárolható felnőtt szezonbérlet, amelyhez az internetes vásárlásnál igényelhető ingyenes szezonbérlet 6-12 éves gyermekek részére. Talán ez az idei szezonbérlet legfontosabb újdonsága. A gyermekbérlet a síterep pénztáraiban vehető át, a gyerekek életkora és a családi viszony igazolása után.
A felnőtt szezonbérletesek gyermekei ingyen síelhetnek Donovalyn!
A felnőtt szezonbérletesek gyermekei ingyen síelhetnek Donovalyn!
Az akció november 16-ig érvényes, utána már 305 euróba kerülnek a bérletek, majd december 25-től már teljes árban (350 euró) árulják a szezonbérleteket. Szezonbérlethez néhány kényelmi funkció is jár. Fontos tudni, hogy a síterep összes gasztronómiai egységében (Magura étterem, Husky bár, Záhradište bár és bisztró) a szezonbérletesek 20% kedvezményt kapnak a fogyasztás árából.
A vendéglátóhelyeken 20%-os kedvezmény jár
A vendéglátóhelyeken 20%-os kedvezmény jár
A 20%-os kedvezmény érvényes a megjelölt szálláshelyeken, a Freshtrack-re (nyitás előtti, kora reggeli síelés), a síléctesztekre és a tandemrepülésre is.

Emellett a helyi síbusz használata ingyenes, de az autóval érkezőkre is gondoltak, akik ingyen parkolhatnak a síterep parkolóiban. Korábbi szezonokhoz hasonlóan szezonbérlettel az esti síelés is ingyenes. Ha minden kedvezményt igénybe veszünk, akkor a legkorábban megvásárolt szezonjegy már 5 síeléssel töltött nap után megtérül!
Az esti síelés ingyenes idén a 2024/25-ös szezonbérlettel
Az esti síelés ingyenes idén a 2024/25-ös szezonbérlettel
Idén is elérhető a tavalyi újdonság, a Buddy Ticket, vagyis a szezonbérletesek féláron hívhatják meg barátaikat síelni. A kedvezmény nem érvényes a szezon minden napján, a dátumokat érdemes ellenőrizni a síterep honlapján. A szezonbérletes összesen 5 alkalommal jogosult az ismerőseinek féláron napijegyet, illetve négyórás jegyet váltani. Éjszakai síelésre korlátlan alkalommal lehet ismerősöket meghívni. A pénztárnál a bemutatott szezonbérlet után a pénztáros már ki is állítja az 50%-os napijegyeket.
A felvonóhasználat egész évben ingyenes a szezonbérlettel
A felvonóhasználat egész évben ingyenes a szezonbérlettel
A szezonbérlet előnyei nem érnek véget a téli szezonnal. Nyári szezonban a Nova hoľa csúcsára közlekedő Telemix felvonó használata ingyenes, akár egy hegyi túrába akarjuk beilleszteni a felvonózást, vagy csak a kilátásban akarunk gyönyörködni a hegyről.
Szállást keresel Donovalyban? Új szálláskeresőnkben mindent megtalálsz az apartmanoktól a négycsillagos hotel kategóriáig!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.