Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Donovaly: nyitás szombaton, december 2-án!

2017.11.29. | Szerző: Bata Attila
Az idei ősz sokkal több havat hozott a síterep lejtőire, mint a korábbi években. November közepén ritkán látott vastagságú, kb. 30 cm természetes hó hullott a síterepen. Az utóbbi napokban az időjárás ismét kedvezőre fordult, újra beindultak a hóágyúk és szombaton már a lifteket is beindítják!
h i r d e t é s
A szokásosnál korábban, de a szokásos menetrend szerint nyitnak a pályák Donovalyban. Szombattól már a lankásabb részen, a Zahradiste oldalon lehet síelni. Az első hétvégén a központi parkolóból lehet lecsúszni a négyszemélyes ülőlifthez (Buly Expres). A liften felfelé haladva balkézre található Lomená pályán lehet majd lecsúszni a lift aljába. A síelés végén a P2 húzólifttel lehet visszatérni a parkolóba.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Összesen 1,2 kilométernyi pálya áll a síelők rendelkezésére az első napon. Természetesen folyamatosan hóágyúznak és az időjárástól függően nyitnak meg újabb pályákat.

Jó tudni, hogy karácsonyig 12 eurós napijeggyel lehet síelni, és az idei szezontól már interneten is lehet bérletet és egyéb szolgáltatást vásárolni a síterepen, vagy Budapesten 20%-os kedvezménnyel előre megváltani a síbérletet.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »