Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: interneten is lehet síbérletet vásárolni

2017.11.21. Bata Attila

Már fehérlenek a pályák Donovalyban, ott is készülnek az idei szezonra. A nyitás pontos dátuma még nem ismert, de az biztos, hogy azok a síelők, akik egy szezonban többször is síelnek Donovalyban, ezentúl sokkal könnyebben vásárolhatják meg síbérleteiket.
Így nézett ki november közepén
Így nézett ki november közepén
Az idei szezontól a visszatérő vendégeknek egyszerűsödik a bérletvásárlás. Az új rendszer lényege, hogy legyen egy chipkártyánk akár egy korábbi síelésből vagy nyári kirándulásból Donovaly síterepéről. Mivel a síterep az osztrák Ski Data rendszerét használja, még egy osztrák síelős visszamaradt kártya is megteszi. Innentől fogva már csak regisztrálni kell a síterep oldalán és már indulhat is a vásárlás magyar nyelven.

Minden vásárlás után pontokat kapunk, a pontokat átváltják euróra, ezt pedig kedvezményként a későbbi vásárlásnál visszakapjuk. További információ az online síbérletekkel kapcsolatban itt található.

Bevezető árak és online vásárlás
Bevezető árak és online vásárlás
A korábbiakhoz hasonlóan az idén is lehet kedvezményesen síelni karácsonyig. A nyitás napjától december 24-ig csak 12 euróba kerül a napijegy. A korábbi tapasztalatok alapján ez a Zahradiste oldal (a lankásabb oldal) pályáit jelenti ebben az időszakban, de nem rossz ajánlat három órára Budapesttől. Főleg kezdőknek ebben az időszakban.

Az idei programok közül feltétlenül említsük meg a 26. Honda Kupát, amelyet február 10-én rendeznek a síterepen. Ez a legnagyobb hazai gyerekverseny, ahol csak amatőrök indulhatnak.

Webkamera november 16-án
Donovalyban már többször is havazott az idén. A hóágyúkat is beindították már. Megfelelő időjárás esetén 7-10 nap alatt tudják behavazni a sípályákat.
KOMMENTEK

Szállástippek
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.