Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: olcsóbb árak, friss hó és kutyaszánverseny

2009.02.04. Bata Attila

Donovaly: olcsóbb árak, friss hó és kutyaszánverseny A hét elején két nap alatt kisebb-nagyobb mennyiségű hó hullott Donovaly-ban, amely már jót tett a pályáknak. A síterep február közepéig és március elejétől csökkentette bérletárait a magyar vendégek számára. A hétvégén megrendezik a szokásos kutyaszánhúzó versenyt.
Olcsóbb lesz a napijegy Donovaly-ban a magyar vendégek részére. Azok, akik a Patty Ski Apartman szállásait veszik igénybe, 30 százalék kedvezményt kapnak a síbérlet árából február 13-ig. A kedvezményeket februárban azok is igénybe vehetik, akik csak egy napra mennének síelni Donovalyba. Ők a Patty Ski budapesti irodájában (1077 Budapest, Wesselényi u. 24., tel: (1) 321 1040 (9-17 óra között)) februárban 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak napijegyet, mint a síterep kasszáinál. A budapesti irodában csak forintban lehet fizetni, és az iroda szabadságolások miatt február 7-től egy héten át zárva tart. A kedvezmény felhasználásával egy napijegy 18 euróba kerül majd a felnőttek részére.

Donovaly-ban a hét elején két napon át havazott, összesen kb. 15 centiméter friss hó hullott, amely jót tett a pályák állapotának. Jelenleg 40 cm a hó vastagsága.

A hétvégén rendezik meg a hagyományos kutyaszánversenyt. A február 6. és 8. között megtartandó rendezvény miatt forgalmi korlátozások is várhatóak a környéken. Ezeken a napokon a síelés zavartalan, de ajánlott minél korábban, lehetőleg reggel 9 óra előtt kiérni a síterepre.
KOMMENTEK

Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.