Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: pénteken nyitnak az első sípályák

2018.12.06. Bata Attila

December 7-től már lehet síelni Donovalyban, a magyarok egyik legkedveltebb szlovák síterepen. A szezonkezdet teljesen hasonlít a korábbi évek kínálatához. Ezúttal is először a lankásabb oldalon (Zahradiste) található lifteket, illetve pályákat indítják be.
Kép: Park Snow Donovaly - Igor Čekan
Kép: Park Snow Donovaly - Igor Čekan
A szokásos menetrend szerint havazzák be a pályákat Donovalyban, ennek megfelelően az első hétvégén a hasonló nevű lift melletti Lomena Poma pálya üzemel. Ehhez a pályához, és a visszajutáshoz a P2-es pálya és a mellette épült húzólift is üzemel. Természetesen a négyüléses is üzemel. Fontos, hogy esti síelésre még nincs lehetőség.

December 24-ig mindössze 13 euróba került a 7 órás napijegy, vagy 11 euróba a 4 órás jegy. Gyermekbérlet: 12 éves kor alatt 11 euró (7 órás), vagy 9 euró (4 órás). A síterep 8:30 és 15:30 között üzemel.

A meredekebb oldal, Nova Hola még nem üzemel, az utóbbi idők tapasztalatai alapján karácsony környékén lehet először használni. A hóágyúk már működnek, de jó lenne, ha Holle anyó, vagyis inkább a helyiek Perinbabája, is besegítene a mihamarabbi pályanyitások érdekében. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.