Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Donovaly: pénteken nyitnak az első sípályák

2018.12.06. | Szerző: Bata Attila
December 7-től már lehet síelni Donovalyban, a magyarok egyik legkedveltebb szlovák síterepen. A szezonkezdet teljesen hasonlít a korábbi évek kínálatához. Ezúttal is először a lankásabb oldalon (Zahradiste) található lifteket, illetve pályákat indítják be.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A szokásos menetrend szerint havazzák be a pályákat Donovalyban, ennek megfelelően az első hétvégén a hasonló nevű lift melletti Lomena Poma pálya üzemel. Ehhez a pályához, és a visszajutáshoz a P2-es pálya és a mellette épült húzólift is üzemel. Természetesen a négyüléses is üzemel. Fontos, hogy esti síelésre még nincs lehetőség.

December 24-ig mindössze 13 euróba került a 7 órás napijegy, vagy 11 euróba a 4 órás jegy. Gyermekbérlet: 12 éves kor alatt 11 euró (7 órás), vagy 9 euró (4 órás). A síterep 8:30 és 15:30 között üzemel.

A meredekebb oldal, Nova Hola még nem üzemel, az utóbbi idők tapasztalatai alapján karácsony környékén lehet először használni. A hóágyúk már működnek, de jó lenne, ha Holle anyó, vagyis inkább a helyiek Perinbabája, is besegítene a mihamarabbi pályanyitások érdekében. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »