Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: szombattól már lehet síelni!

2015.11.27. Bata Attila

Bár más szlovák síterepeket szerencsésebben érintett a havazás, mégis - jelen pillanatban - úgy tűnik, hogy a magyarok körében is népszerű síterep, Donovaly (Dóval) lesz az első nyitva tartó síterep Szlovákiában. Szombaton nyitnak, egyelőre két pályával, a laposabb Zahradiste oldalon.
Hétfő óta szorgosan dolgoznak a hóágyúk a síterep mindkét oldalán (Nova Holá és Zahradiste), és úgy tűnik, hogy szombatra már néhány pályát és néhány liftet be tudnak indítani az üzemeltetők. A tervek szerint szombaton 8:30 és 15:30 között járnak a felvonók. Közülük is a Lomena és a P2-es felvonó. Ez utóbbi a központi parkolóba viszi vissza a síelőket, a pálya tetejére a négyüléses lifttel lehet feljutni.

A napijegyek, egészen karácsonyig, 10 euróba kerülnek. Természetesen, ennyire szezon elején még nem lesz esti síelés.

Hóágyúzás szerda este
Hóágyúzás szerda este
A magasabb szlovák hegyekben hullott egy kevés hó az elmúlt napokban. A hideg is megérkezett, nagyon sok szlovák síterep beindította a hóágyúkat. A csütörtök esti állapot szerint Donovaly lesz az első síterep, ahol síelni lehet Szlovákiában. Az is biztosnak látszik, hogy a többi síterep is folyamatosan megkezdi a szezont december elején. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.