Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Egykori sílövő lett a legszexisebb német sportoló

2013.11.05. | Szerző: Bata Attila
Bár Magdalena Neuner már tavaly visszavonult, a német férfiak mégis őt választották a legszexisebb német sportolónőnek a Playboy magazin szavazásán. A szavazáson nem sokkal előzte meg Anna Bader műugrót. Érdekesség, hogy ők ketten külön utat jártak be a Playboy-jal kapcsolatban.
h i r d e t é s
Magdalena Neuner tavaly márciusban vonult vissza az aktív sportolástól. Nehéz lenne pontosan visszaadni sportolói nagyságát, mindenesetre a 12 világbajnoki és két olimpiai bajnoki cím jelez valamit. A biatlon (sífutás és lövészet kombinációja) Németország legnépszerűbb téli sportja, ez is közrejátszhatott abban, hogy a szemrevaló adottságokkal rendelkező Neuer a német sportrajongók kedvence lett.

Neuner 28,4 %-kal nyerte a szavazást, nem sokkal előzte meg a műugró Anna Badert. A szavazást lebonyolító nyuszis magazin már többször próbálta rábeszélni Neunert, hogy szerepeljen a címlapjukon, de a sílövő visszautasította az ajánlatot. Ezzel szemben Bader felkerült az idei augusztusi kiadvány címlapjára. Bár Neuner a Playboy-t visszautasította, de egy fehérneműs fotózást elvállalt 2010-ben.

A bajor születésű és jelenleg 26 éves Neunert háromszor (2007, 2011, 2012) választották meg Németország legjobb sportolónőjének.

2013.11.05. 20:41:59 százas
jól szavaztak
2013.11.06. 19:26:47 sazsolti
Kedvencem volt, van és marad... örökkön örökké, ámen.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »