Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Az első snowboard világbajnokságot Oslóban rendezik

2010.09.18. | Szerző: Bata Attila
Az első snowboard világbajnokságot Oslóban rendezik Megvalósult, aminek már rég itt volt az ideje. Ezentúl a hódeszkások is megrendezik saját világbajnokságukat. Az első rendezvényre két év múlva kerül sor, a rendező a norvég főváros Osló lesz, amelynek önkormányzata 20 millió euróval támogatja a rendezvényt.
Osló a snowboard világszervezet májusi kongresszusán nyerte el a rendezés jogát, a város vállalta a versenyhelyszín, a Tryvann Vinterpark kibővítésének költségeit, már csak a norvég kormány, főleg a környezetvédelmi miniszter, jóváhagyására volt szükség a rendezéshez.

Múlt héten megszületett a norvég kormány kedvező döntése, és egy sajtókonferencián a legendás deszkás Terje Haakonsen és a norvég miniszter Skype-on gratulált egymásnak újságírók és további skandináv sztárok jelenlétében.

Az oslói Tryvann Vinterpark bővítésének terve
Az oslói Tryvann Vinterpark bővítésének terve

Ezentúl világbajnokságot négyévente rendeznek majd, mindig az olimpiák közötti páros években. Az első világbajnokságra a snowboardban megkerülhetetlen Swatch TTR ranglistáról, illetve a nemzeti szövetségek bajnokságain lehet majd kvótákat szerezni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 205 vendég és 19 regisztrált felhasználó látogatja.