Menü ≡

Eplény: új tányéros felvonó épül az A7-es pályán!

2020.09.17. | Szerző: Intersport Síaréna
A szezon eleji nyitásra átadásra kerül legújabb beruházásunk, az A7-es pályán épülő új tanulólift. Ezzel újabb nagyszerű lehetőséget biztosítunk a síelés zavartalan gyakorlására a sporttal barátkozók, a kevésbé biztos sítudással rendelkezők részére.
Kép: Intersport Síaréna Eplény
h i r d e t é s
Mint a képen is látszik gőzerővel haladunk a felvonó építésével, hamarosan beemeljük az új tartóoszlopokat is, amivel a teljes készültség és az átadás célegyenesébe kerülünk.

Az új felvonó az egyik, ugyan korai, de nagyon szép karácsonyi ajándékunk a pályára látogatók részére.

A tányéros felvonót elsősorban a tanulók és sportággal ismerkedők részére ajánljuk, de természetesen mindenki előtt nyitott lesz.

A felvonó az A7-es pálya alsó beszállópontján indul és a pálya közepéig tart, ahol az átcsúszási lehetőség megmarad a Q3-as pályára. Természetesen a tányéros felvonó sajátosságaiból adódóan a felvonóból a pálya bármely pontján biztonságosan ki lehet majd szállni.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A felvonó átadásával óriási lehetőség nyílik azok számára, akik a síoktatás után maradni szeretnének, hogy gyakorolják a frissen megszerzett tudásukat, hiszen az A7-es pálya alsó fele erre tökéletesen alkalmas, ráadásul a tányéros felvonó könnyedén használható, mindenki számára.

A pálya alján a kölcsönző és az étterem minden igényt ki tud szolgálni. A Kék bejáraton keresztül pedig könnyen megközelíthető a helyszín, autóval is.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »