Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: új tányéros felvonó épül az A7-es pályán!

2020.09.17. Intersport Síaréna

A szezon eleji nyitásra átadásra kerül legújabb beruházásunk, az A7-es pályán épülő új tanulólift. Ezzel újabb nagyszerű lehetőséget biztosítunk a síelés zavartalan gyakorlására a sporttal barátkozók, a kevésbé biztos sítudással rendelkezők részére.
Kép: Intersport Síaréna Eplény
Mint a képen is látszik gőzerővel haladunk a felvonó építésével, hamarosan beemeljük az új tartóoszlopokat is, amivel a teljes készültség és az átadás célegyenesébe kerülünk.

Az új felvonó az egyik, ugyan korai, de nagyon szép karácsonyi ajándékunk a pályára látogatók részére.

A tányéros felvonót elsősorban a tanulók és sportággal ismerkedők részére ajánljuk, de természetesen mindenki előtt nyitott lesz.

A felvonó az A7-es pálya alsó beszállópontján indul és a pálya közepéig tart, ahol az átcsúszási lehetőség megmarad a Q3-as pályára. Természetesen a tányéros felvonó sajátosságaiból adódóan a felvonóból a pálya bármely pontján biztonságosan ki lehet majd szállni.
Kép: Intersport Síaréna Eplény
A felvonó átadásával óriási lehetőség nyílik azok számára, akik a síoktatás után maradni szeretnének, hogy gyakorolják a frissen megszerzett tudásukat, hiszen az A7-es pálya alsó fele erre tökéletesen alkalmas, ráadásul a tányéros felvonó könnyedén használható, mindenki számára.

A pálya alján a kölcsönző és az étterem minden igényt ki tud szolgálni. A Kék bejáraton keresztül pedig könnyen megközelíthető a helyszín, autóval is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.