Menü ≡

A földmunkákat végzik, készül a Snowpark Eplényben

2020.10.04. | Szerző: Bata Attila
Eplényben az idén több újdonsággal is találkozhatunk. Talán az egyik legfontosabb beruházás az új csákányos lift megépítése a 7-es pálya aljában. Másik újdonság, a központi épület mellett található Snowpark megépítése.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Ez utóbbinak a földmunkái zajlanak. A képek szerint az 1-es pálya aljában található csákányos lifttől jobbra található terület hasznosítását idén egy Snowpark létesítésével képzeli el a Síaréna.

A csákányos lift előkészületeiről itt írtunk korábban.

2020.10.04. 16:39:33 HofEE
De akkor ez tulajdonképp Snowpark bővítés nem? Eddig is voltak ott egy ugrató meg pár elem
2020.10.05. 11:19:05 Montagna Sport Budapest
Sajnos nem az egész szezonban volt park, csak nagyon ritkán, ideig óráig. Ha fixen lenne végig, az tényleg újdonság.
2020.10.05. 14:23:58 Ádám Géczi
Régen volt az 1-es alján földből készült ugrató. Az volt jó, mert csak be kellett havazni.
2020.10.06. 08:35:53 kanyetti
Sziasztok,

Mint a Snowpark Eplény csapatának oszlopos tagja, pontosítanám az itt leírt sületlenségeket. A Snowpark a 6-os pályán 6-7 szezon óta létezik, földmunkák mindig is voltak a park területén. Az idei szezonra a Magyar Snowboard Szövetséggel, és a Síarénával közreműködve zajlottak a földmunkálatok. A park területén készült egy startszekció, és döntött falas földalapú kanyar amely a leendő boardercross pályá része lesz majd.
Az ugró eddig is létezett ezen a területen, de az érkező rövid volt és meredek ezt túrtuk át. Szélesebbre valamint laposabbra így barátságosabbá válik az ugró a kezdő, közép-haladó snowboardosok számára is. A parkot sajnos egész szezonban nem tudjuk üzemeltettni, de elmondható hogy átlag 25-30 napot igenis volt, és van snowpark eplényben. Hol a 7-es pályán, hol pedig a 6-os pályán a hóviszonyoknak megfelelően. Remélem így már elegendő valós információ van mindenki számára.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »