Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: véget ért az idei szezon a Síarénában

2016.03.07. Bata Attila

Túl vagyunk az utolsó hétvégén és ezzel együtt a teljes 2015/2016-os szezonon Eplényben. A síterep már korábban bejelentette, hogy most vasárnap üzemelnek utoljára. Most egy rövid szünet következik, majd tavasztól indul a Bringaréna, a négyszemélyes ülőliftet nyáron is be szokták indítani.
A hazai időjárást figyelve valószínűleg senkit sem lepett meg, hogy véget ért a szezon Eplényben. Ezzel az is eldőlt, hogy Magyarországon ebben a pillanatban már egyetlen síterepen sem lehet síelni. Ha valami csoda nem történik, akkor ezzel véget is ért az idei hazai szezon, amely sajnos nem került be a hideg és havas szezonok közé.
Helyzetkép január 22-én
Helyzetkép január 22-én
Helyzetkép január 22-én
Helyzetkép január 22-én
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.