Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: visszatér a hideg, hétvégén vár a Síaréna!

2017.02.09. Intersport Síaréna

Az elmúlt napok után örömmel fogadjuk az éjszakai hideg időt! A hőmérséklet akár mínusz 10 fok is lehet, tehát abszolút ideális lesz az időjárás a hóágyúzáshoz.
Ez azt jelenti, hogy amíg tart a hideg és ahogy folytatódik a tél, folyamatosan menni fognak a hóágyúk, frissítjük a kritikus pontokat, valamint szépen lassan újjáépítjük a megviseltebb pályákat is!

Jelen pillanatban még mindig rengeteg hó található az A1-es A7-es és Q3-as pályáinkon, az A6-os Q2-es A4-es A3-as Q7-es pályák a felmelegedés hatására viseltesebbek lettek, de teljesen jól síelhetőek még mindig. Az A5-ös és Q5-ös pályákat elvesztettük, de a hóágyúzásnak köszönhetően reméljük újra ki tudjuk majd nyitni a nagyközönség számára

Természetesen minden éjszaka ratrakolunk, kezeljük, szépítjük nektek, hogy a legjobb síélményt nyújtsuk majd!

Nagyon jó idő várható a hétvégén, síeléshez / snowboardozáshoz teljesen optimális lesz!

A hétvégén már 9:00-tól 21:00-ig és 19:00-ig tudtok majd csúszni!

A terveink szerint frissített pályákon újra tökéletes élmény lesz csúszni, nyitva lesz összes vendéglátós egységünk beleértve a kétszintes Holle Anyó éttermét a Kemencés Büfét a Grill Pultot és a DasWeltAuto körvárat a hegytetőn.

Üzemelni fog mindegyik felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es, 2-es és 3-as csákányos, és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonók is, azaz minden adott lesz a hétvégén egy jó csúszásra Síarénában!

Szerdánként és péntekenként a szokásokhoz híven megtartjuk éjszakai síelésünket, ami azt jelenti, hogy este 18:00-tól 22:00-ig tudtok majd síelni 40%-os kedvezménnyel!

A közel 4 km hosszú kivilágított pályarendszer csak rád vár munka után hétköznap este!
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.