Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplényben folyamatosan lehet síelni az ünnepek alatt

2018.12.20. Bata Attila

Az Intersport Síaréna közzétette nyitvatartását az ünnepi időszakra. Ebből az látszik, hogy nincs megállás, naponta lehet síelni Eplényben változó nyitvatartási idővel és jegyárakkal.
Az látszik, hogy a két jeles napon, december 24-én és december 31-én 14 óráig lehet síelni, a többi napokon sötétedésig. A Síaréna mindennap 9-kor nyit ki, kivéve január 2-án, akkor 10-kor. Számos esetben este 9-ig, vagy még későbbi időpontig tartanak nyitva.

A lenti táblázat napi lebontásban tartalmazza a nyitvatartási időket és a jegyárakat. További részletek a Síaréna honlapján.
Az biztosnak látszik, hogy hó van bőven, a jövő hét elejére jósolt kissé enyhébb idő sem fog kárt tenni benne. A pályák közül az A1-es, az A7-es és a 3-ast lehet használni. A liftek közül a két ülőlift folyamatosan közlekedik. A két ünnep között és az első januári napokban az 1-es és 2-es csákányossal is rásegítenek.

KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.