Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplényben vasárnap este megkezdték a hóágyúzást

2023.02.26. Bata Attila

Megérkezett a régen várt hideg a magyar síterepekre, így ahol lehet hamarosan beindítják a hóágyúkat. Elsők között a Bakonyban álltak neki a hópótlásnak, vasárnap este már fújták a havat a pályákra.
Hóágyúzás a völgyben (Kép: Időkép/Síaréna Vibe Park)
Hóágyúzás a völgyben (Kép: Időkép/Síaréna Vibe Park)
Vasárnap először a hegytetőn csökkent nulla fok alá a hőmérséklet Eplényben, először itt indultak be a hóágyúk. Később a völgyben is mínuszokat mutatott a hőmérő, így az A1-es pálya alja, illetve a tanpálya is friss havat kapott. Az A7-es felső részét is felfrissítették friss hóval.
Először az A7-es pálya tetején kezdték gyártani a havat (Kép: Síaréna Vibe Park)
Először az A7-es pálya tetején kezdték gyártani a havat (Kép: Síaréna Vibe Park)
A hóágyúknak köszönhetően hamarosan változik a síehető pályák kínálata Eplényben. Erről a héten beszámolunk, hiszen partnerünk, az Időkép előrejelzése szerint az éjszakai hőmérsékletek a továbbiakban is alkalmasak lesznek a hógyártásra.

Az ország többi részén is számítani lehet nulla fok alatti hőmérsékletekre. Bár ma még nem indították be, de mivel a közösségi oldalukon már jelezték, Mátraszentistvánban is friss, mesterséges havat kapnak a pályák. Várhatóan a Normafa szánkó- és sífutópályája is kaphat utánpótlást a műhóból a következő héten.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.