Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplényből szállítanak havat az alsóörsi rendezvényre

Több mint 10 köbméter hó kerül elszállításra az Intersport Síarénából

2020.01.24. Intersport Síaréna

Szeretnénk minél közelebb vinni a síelés és hó örömét az emberekhez, éppen ezért január 24-én pénteken az alsóörsi Balaton parti Sirály sétányhoz szállítunk technikai havat.
Az esemény az „Alsíörs” nevet kapta, és a leszállított hómennyiségből sífutópályát fognak kialakítani a szervezők. A Balaton Yacht Club 1912 felajánlotta, hogy segít az esti hóterítésben, illetve szombaton a sífutásra jelentkező gyerekek részére forró teát biztosítanak majd a helyszínen.

A sífutó eszközöket a SuliSí Bt biztosítja, a SkiOutlet.hu pedig ajándékokkal kedveskedik az érdeklődők számára. Ebben a szezonban eddig közel 135.000 köbméter havat gyártottunk, az elmúlt éjjel 36 hóágyú (hópótló berendezés) üzemelt egyszerre az eplényi sípályán. Ennek köszönhetően több mint 5.000 köbméter havat gyártottunk, amiből bőven jut elegendő mennyiség az Alsíörs esemény megszervezéséhez.
Jelenleg Eplényben több mint 5,5 kilométer hosszú pályarendszeren lehet síelni, és üzemelnek ülőszékes felvonóink is, az Audi e-tron 4 üléses sífelvonó és az Intersport 2 üléses sífelvonó is.

A hétvégére megtöbbszörözzük a felvonó kapacitást, üzembe fogjuk helyezni csákányos felvonóinkat is, valamint megrendezzük Magyarország legnagyobb freestyle snowboard és sí versenyét a ShowDown 2020-at szombaton.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.