Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hó minden mennyiségben az Extreme Sports Channelen

2009.10.08.

Hó minden mennyiségben az Extreme Sports Channelen Az Extreme Sports Channel tizedik születésnapját öt héten keresztül a csatornára jellemző adrenalinnal teli programokkal ünnepeli. Minden héten más extrém sportág kerül a középpontba, október 8-tól 11-ig a síelésé és a snowboardozásé a főszerep.
A hosszú hétvégét a Ride Guide Snowboard és Sí Magazin nyitja. A műsor nemcsak a legjobb síparadicsomokat mutatja be, hanem a kevésbé ismert hegyláncokat is felderíti. Természetesen a kábítóan szép tájak és lenyűgöző felvételek sem maradhatnak el.

A programok közül a 2009-es Ticket to Ride Snowboard Világbajnokság is igazi csemegének ígérkezik. A versenyt először 2002-ben rendezték meg, és mára a világ egyik legrangosabb snowboard eseményévé nőtte ki magát. Az idei versenyt október 10-én, szombaton délelőtt 11 órától követhetik figyelemmel a nézők.

A programok október 8-án, csütörtökön este hét órakor kezdődnek és vasárnap késő estig tartanak.
Az Extreme Sports Channel a világ első kaland- és extrém sport műsorokat kínáló csatornája. A csatorna programjai között a szörftől a gördeszkáig, a snowboard-tól a BMX-ig, a Moto-X-től a mountain bike-ig az extrém sportok széles skálája megtalálható. Ezen kívül a csatorna teret ad az olyan innovatív sportoknak is, mint a bikalovaglás vagy a kevert harcművészetek.

Az Extreme Sports Channel 1999-ben indult el, és mára több mint 65 országban elérhető Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A mintegy 23 millió előfizető 11 nyelven, a nap 24 órájában, a hét minden napján nézheti a csatornát.

Az Extreme Sports Channel a Liberty Global, Inc. európai tartalomszolgáltatójaként működő Chello Zone tagja.
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.