Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fizetés nélkül távozott, de az interneten megtalálták

2010.03.08. | Szerző: Bata Attila
Fizetés nélkül távozott, de az interneten megtalálták Nem olcsó mulatság téli vakációra menni a síszünet közepén, főleg az egyik legfelkapottabb osztrák síterepen. Egy dán hölgy Flachauban töltött egy teljes hetet a gyermekeivel, majd a vakáció végén fizetés nélkül távozott a szállodájából. A szálloda az interneten rátalált a bűnösre, és feljelentette.
h i r d e t é s
Egy hetet töltött a salzburgi régióban egy 48 éves dán hölgy gyermekeivel együtt. A síelés végén egyszerűen fizetés nélkül hagyta ott a szállodát, összesen 2423 eurós (kb. 640.000 Ft) számlát hagyott hátra kifizetés nélkül. A szálloda a világhálót hívta segítségül, hogy nyomára bukkanjon a fizetés nélkül ellógott vendégének. A vendég adataiból rendelkezésükre álló információk alapján – állításuk szerint – sikerült az interneten rátalálniuk a „vétkes” dán hölgyre, akit felszólítottak az adósság rendezésére.

A felszólításnak nem volt eredménye, így ezután a hölgyet feljelentették, akinek hamarosan a salzburgi bíróságon kell megjelennie, hogy tisztázza magát a vádak alól.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »