Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flachau: klímás kabinokat kapna a szuperfelvonó

2015.12.07. Stánicz Balázs

Flachau: klímás kabinokat kapna a szuperfelvonó Néhány szezon múlva elkészülhetne a Flachaut Zauchenseevel összekötő szuperfelvonó. A klímás kabinok az A10-es autópálya felett haladnának. A felvonóval kapcsolatban aggályok merültek fel az autópálya-üzemeltető részéről.
Néhány szezon múlva elkészülhetne Pongau szuperfelvonója, a Flachaut Zauchenseevel összekötő kabinos. A beruházás körül még sok a kérdés és még több az ellenző, a zöldek hallani sem akarnak a felvonóról. Az osztrák autópálya-üzemeltető – ASFINAG – is aggályait fejezte ki a tervezett felvonóval kapcsolatosan. Elmondások alapján nem megszokottak az autópályák felett elsuhanó síliftek, bár alapjában támogatják az új liftet, amennyiben bizonyos biztonsági feltételek teljesülnek. A legfontosabb a Flachau lifttársaság garanciája, miszerint a forgalmas autópályára semmi nem eshet le a kabinokból. A flachauiak szerint ez megoldható, ugyanis teljesen zárt kabinokat terveznének, melyekben nem lenne kinyitható és lehúzható ablak. A szellőzést klímarendszerrel oldanák meg, így a síelők az út során sem maradnának friss hegyi levegő nélkül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.