Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flash mob! Francia síoktatók beveszik Londont

2012.11.15. Bata Attila

Flash mob! Francia síoktatók beveszik Londont Eredeti módon hívják fel a francia síoktatók a britek figyelmét a francia hegyekre, a francia síoktatókra és a síelés előtti megfelelő bemelegítés fontosságára. Divatos angol szóval flash mobot (villámcsődületet) tartanak jövő héten London történelmi nevezetességeinek közelében.
A Francia Turisztikai Hivatal és a francia síoktatók látványos akcióra készülnek november 22-én Londonban, a Big Ben és később a Tower-híd előtt. Mintegy 250 francia síoktató tart egyszerre zenés-táncos bemelegítést az érdeklődőknek. Az akció az ún. flash mob kategóriába tartozik, amely a wikipédia szerint: „villámcsődület (vagy az angolból átvett szóval flash mob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.”

A produkció itt nem teljesen oszlik majd fel a bemelegítő gyakorlatok után, hiszen a síoktatók a helyszínen maradnak és válaszolnak a sajtó, és minden síelés iránt érdeklődők kérdéseire. A francia síoktatók már korábban is tartottak hasonló megmozdulásokat, ahogy azt az alábbi videó is mutatja, amely két éve Párizs belvárosában készült.

Valami hasonló 2010 decemberében Párizsban
KOMMENTEK
HPali | 2012.11.15. 10:26
Azért hatékonyabb lett volna, ha zenére vágják össze az egész videót és a mozdulatok összhangban lennének az alá tett számmal. :-)
Viri | 2012.11.15. 11:40
Igen az jobban nézett volna ki. De gondolom a helyszínen jobban passzolt a zene és a mozgás ritmusa.
Bata Attila | 2012.11.22. 06:42
A "tervezett" flash mob elmarad, mivel a francia síokatók és a brit utazási irodák most nincsenek jó viszonyban..

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.