Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flash mob! Francia síoktatók beveszik Londont

2012.11.15. Bata Attila

Flash mob! Francia síoktatók beveszik Londont Eredeti módon hívják fel a francia síoktatók a britek figyelmét a francia hegyekre, a francia síoktatókra és a síelés előtti megfelelő bemelegítés fontosságára. Divatos angol szóval flash mobot (villámcsődületet) tartanak jövő héten London történelmi nevezetességeinek közelében.
A Francia Turisztikai Hivatal és a francia síoktatók látványos akcióra készülnek november 22-én Londonban, a Big Ben és később a Tower-híd előtt. Mintegy 250 francia síoktató tart egyszerre zenés-táncos bemelegítést az érdeklődőknek. Az akció az ún. flash mob kategóriába tartozik, amely a wikipédia szerint: „villámcsődület (vagy az angolból átvett szóval flash mob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.”

A produkció itt nem teljesen oszlik majd fel a bemelegítő gyakorlatok után, hiszen a síoktatók a helyszínen maradnak és válaszolnak a sajtó, és minden síelés iránt érdeklődők kérdéseire. A francia síoktatók már korábban is tartottak hasonló megmozdulásokat, ahogy azt az alábbi videó is mutatja, amely két éve Párizs belvárosában készült.

Valami hasonló 2010 decemberében Párizsban
KOMMENTEK
HPali | 2012.11.15. 10:26
Azért hatékonyabb lett volna, ha zenére vágják össze az egész videót és a mozdulatok összhangban lennének az alá tett számmal. :-)
Viri | 2012.11.15. 11:40
Igen az jobban nézett volna ki. De gondolom a helyszínen jobban passzolt a zene és a mozgás ritmusa.
Bata Attila | 2012.11.22. 06:42
A "tervezett" flash mob elmarad, mivel a francia síokatók és a brit utazási irodák most nincsenek jó viszonyban..

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.