Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kevesebben síeltek Franciaországban az előszezonban

2010.02.01. Bata Attila

Kevesebben síeltek Franciaországban az előszezonban Franciaország legtöbb síterepeit üzemeltető vállalat, a Compagnie des Alpes, kiadta első jelentését az előszezon látogatottsági adataival kapcsolatban. A vállalat nagyrészt franciaországi síterepein, a szezon elején 5 százalékkal csökkent az eladott bérletek száma a tavalyi szezon hasonló időszakához képest.
Január 15. dátummal már a szezon első negyedén voltak túl a francia síterepek. Tizenhat síterepet üzemeltető (pl. Tignes, Val d'Isere, Les Arcs, La Plagne, Les Menuires, Meribel vagy Chamonix) Compagnie des Alpes jelentése szerint az előszezon 5 százalékos csökkenést hozott az eladott bérletek számában, ennek a legfőbb oka a kedvezőtlen időjárás.

A vállalat szóvivője szerint az előző két fantasztikus szezonkezdet után az idei szezonban nem kényeztette el az időjárás a téli sportok szerelmeseit, különösen a karácsonyi és újévi időszakban vette el a síelők kedvét az esős-szeles időjárás. Annak ellenére, hogy a síterepek szállásai zsúfolásig megteltek az ünnepek alatt, sokan inkább kihagyták a síelést a rossz idő miatt.

A vállalat szerint január első két hete a szokásosnál is jobb volt, és ennek az időszaknak nagy szerepe van abban, hogy csak 5 százalékkal csökkentek az eladások.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.