Menü ≡

Kreischberg: freestyle világkupa versenyeket rendeznek

2021.01.07. | Szerző: Bata Attila
Az észak-amerikai versenyek törlése után a Kreischberg/Murau világkupa verseny továbbra is fix pont maradt a FIS freestyle világkupa naptárban. A hétvégén körülbelül 20 ország versenyzői mérik össze tudásukat a Big Air versenyben. Az Eurosport 2 élőben közvetíti a döntőket.
h i r d e t é s
Kreischberg a világ legjobb snowboard és freestyle versenyzőit látja vendégül a héten. A selejtezők már csütörtökön megkezdődtek, a döntőket este, kivilágított pályán rendezik.

A programok között szerepel többek között egy freeski és snowboard Big Air verseny. A síelők péntek este (január 8.), a snowboardosok szombat este (január 9.) versenyeznek a döntőben.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az osztrákok erős csapattal már hetek óta a helyszínen gyakorolnak. Idén a világkupa nemcsak a pontok gyűjtögetéséről szól, hanem már a 2022-es az olimpiai indulásáról is dönthet.

Anna Gasser, a világbajnok snowboardost Ausztriában az év sportolójának választották, és Kreischberg "helyi hősének" számít. A Kreischberg Airbag-en végzett sikeres edzései óta az olimpiai és világbajnok igazán itthon érzi magát a terepen.

A versenyeket a helyszínen nézők nélkül rendezik, de az ORF 1 és az Eurosport 2 mindkét napon 17:50-től élőben közvetíti. Aki lemarad a pénteki versenyekről, az a szombati közvetítés előtt 17 órától kezdődő összefoglalót megnézheti.
2021.01.07. 12:28:37 beetle71
Ja, tegnap a webkamerán is látni lehetett, ahogyan ugrálnak.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »