Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A városligeti Fridge fesztivál legjobb ugrásai videón

2010.11.14.
A városligeti Fridge fesztivál legjobb ugrásai videón Négy napon keresztül mutatták be fantasztikus tudásukat a világ számos tájáról érkezett versenyzők az idén először megrendezett városligeti Monster Energy Budapest Fridge fesztivál freestyle sí- és snowboard verseny alkalmával. Nézzük videókat az előző napok történéseiből.
h i r d e t é s
A pénteki kvalifikációk után szombaton 16 síelő és 16 snowboardos mérkőzött meg egymással, Magyarországról egyedül Szigeti Viktor jutott be a legjobbak közé. A legjobb 16-ból hárman-hárman kerültek a döntőbe, ahol olyan látványos ugrásokat mutattak be, hogy a leggyakorlottabbaknak is tátva maradt a szájuk. A versenyt végül a síelők között a svájci Elias Ambuehl nyerte, míg a snowboardosok között Pat Burgener diadalmaskodott. Ízelítő a kvalifikáció és a döntő ugrásairól fordított sorrendben, tehát a győztesek a vége felé.

Egy korábbi videó a kvalifikációról, szintén fordított sorrendben, egyszerűbb ugrásoktól a látványosabbak felé.

És végül időrendben teljesen visszafelé haladva elérkeztünk csütörtökhöz, amikor megérkeztek a versenyzők, lecsekkelték a pályát, ismerkedtek a sánccal és a hóval...

2010.11.14. 13:13:47 dudasszilvia
GRATULÁLOK A MEEX CSAPATÁNAK A FANTASZTIKUS RENDEZVÉNYHEZ.VÉGRE EGY EUÓPAI SZINVONALU RENDEZVÉNY SZUPER.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »