Menü ≡

Friss hó mentette meg a kizuhant kislány életét

2012.11.29. | Szerző: Bata Attila
Friss hó mentette meg a kizuhant kislány életét Különös baleset történt tegnap a franciaországi Chamonix településen. Egy ötéves kislány átesett az erkély korlátján és körülbelül 20 métert zuhant a hatodik emeletről. A kislány szerencséjére füves területre és azon friss hóra esett, amely tompította a zuhanás erejét.
h i r d e t é s
A Le Parisien beszámolója szerint szerda reggel az édesanyja egyedül hagyta ötéves kislányát a település egyik házának hatodik emeleti lakásában. Amíg az anyuka másik gyermekét elvitte a bölcsödébe, az otthagyott gyermek figyelmét felkeltette a kinti havazás.

Kinyitotta az erkélyajtót, majd egy kisszéket hozott ki a lakásból, hogy arra felállva jobban lássa a havazást. A kislány átesett az erkély korlátján és körülbelül 20 métert zuhanva a ház előtti hóval borított füves területre zuhant. A rendőrség közlése szerint „a frissen hullott hó feltehetően tompította a becsapódás erejét”, így a kislány csodák-csodájára megúszta a zuhanást.

A környék képe a Google Street View alkalmazásban (www.leparisien.fr)
A környék képe a Google Street View alkalmazásban (www.leparisien.fr)
A szomszédok meghallották a lezuhant kislány sírását, akit gyorsan betakartak meleg takarókkal és hívták a mentőket. Kórházba szállítás után az orvosok is meglepődtek, hiszen hihetetlen módon, a kislány törések nélkül vészelte a zuhanást.

2012.11.30. 09:28:00 sazsolti
Mindig tudtam, hogy a hó életmentő..:)
2012.12.02. 21:27:55 cannibale
Ez inkább, MÁK! ;)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »