Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Frizbi mínusz 28 fokban az életveszélyessé fagyott ruhákkal

2020.01.14. Bata Attila

Bizony elég hideg van mostanában Kanada egyes részein. Calgaryban egy fiatalember kitette száradni a ruháit, amelyek csonttá fagytak mire észbekapott.
Mókás kis videó járta be a világot, amelyen az látható, hogy csontkeménnyé fagyott ruharabokkal frizbiznek egy kanadai udvarban, ahogy ez itt is látható.
A fiatalember elmondása szerint egy idő után ez már nem is volt olyan mókás, hiszen a repülő ing majdnem "lefejezte" őt.

Nyugat-Kanadába december 27. óta beköszöntött az igazi fagy. Alberta tartományban, beleértve Calgaryt is már mínusz 32 fokot is mértek. A legnyugatibb és legészakibb régióban (Yukon) már mínusz 53 fokot is mértek. Az itt található Dawson City település lakói ma reggel mínusz 47,2 fokra ébredtek.

Brit Kolumbia tartományban a minimumhőmérséklet számos helyen mínusz 30 és mínusz 40 fok között alakulnak. Az évnek ebben a szakában ilyenkor mínusz 20 fok körüli értékeket szoktak mérni. Az utóbbi időszak időjárását tekintve a Föld északi féltekén, ez az egyetlen terület, ahol most tartósan hidegebb van a sokéves átlagnál.
KOMMENTEK
minerel | 2020.01.14. 18:43
Ma reggel amikor kiléptem az ajtón a könnycsepp a szemembe fagyott a -12-ben amikor a hideg miatt sírva akartam fakadni. Ott ahogy lépnék ki az ajtón, megfagyva kidőlnék mint egy zsák krumpli.

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.