Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Frizbi mínusz 28 fokban az életveszélyessé fagyott ruhákkal

2020.01.14. | Szerző: Bata Attila
Bizony elég hideg van mostanában Kanada egyes részein. Calgaryban egy fiatalember kitette száradni a ruháit, amelyek csonttá fagytak mire észbekapott.
h i r d e t é s
Mókás kis videó járta be a világot, amelyen az látható, hogy csontkeménnyé fagyott ruharabokkal frizbiznek egy kanadai udvarban, ahogy ez itt is látható.
A fiatalember elmondása szerint egy idő után ez már nem is volt olyan mókás, hiszen a repülő ing majdnem "lefejezte" őt.

Nyugat-Kanadába december 27. óta beköszöntött az igazi fagy. Alberta tartományban, beleértve Calgaryt is már mínusz 32 fokot is mértek. A legnyugatibb és legészakibb régióban (Yukon) már mínusz 53 fokot is mértek. Az itt található Dawson City település lakói ma reggel mínusz 47,2 fokra ébredtek.

Brit Kolumbia tartományban a minimumhőmérséklet számos helyen mínusz 30 és mínusz 40 fok között alakulnak. Az évnek ebben a szakában ilyenkor mínusz 20 fok körüli értékeket szoktak mérni. Az utóbbi időszak időjárását tekintve a Föld északi féltekén, ez az egyetlen terület, ahol most tartósan hidegebb van a sokéves átlagnál.
2020.01.14. 18:43:43 minerel
Ma reggel amikor kiléptem az ajtón a könnycsepp a szemembe fagyott a -12-ben amikor a hideg miatt sírva akartam fakadni. Ott ahogy lépnék ki az ajtón, megfagyva kidőlnék mint egy zsák krumpli.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »