Menü ≡

Gerlitzen: csütörtökön már nyit a síterep

2019.12.04. | Szerző: Bata Attila
A hazai síelők egyik kedvelt karintiai célpontja, Gerlitzen Alpe, amely csütörtökön, december 5-én, hivatalosan is megkezdi az idei szezont.
h i r d e t é s
Karintia és Stájerország nagy részét a hőmérsékleti inverzió jellemzi mostanában. Ahogy a lenti képeken is látható a völgyeket köd borítja, alatta hidegpárna ül a völgyben és gyakoriak a nulla fok alatti hőmérsékletek. Ahogy ilyenkor lenni szokott a ködtakaró felett káprázatosan süt a Nap.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Gerlitzen csütörtökön megkezdi az idei szezont. Az első napon már öt lift (Kanzelbahn, 4er Gipfelbahn, 8er Neugarten Jet, 6er Wörthersee Family Jet, és a 4er Klösterle II felső szakasza), valamint a körülötte található pályák fognak üzemelni. A lenti térképen lilával jelölt liftek.
A síterephez kapcsolódik a hír, hogy a Gerlitzestraße Treffen utat elmosta az árvíz és a helyreállításán jelenleg is dolgoznak. Ez az út a fenti térkép közepén, a Kanzelhöhe 1500 jelöléstől balra található. Az út ugyan max. 3,5 tonna alatti gépjárművekkel járható, de gyakran órákra is lezárják a munkálatok miatt, tehát teljesen kiszámíthatatlan rajta a közlekedés. A helyiek azt ígérik, hogy karácsonyra végeznek a helyreállítással.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »