Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Google: melyik francia terepet keresik a legtöbben?

2013.12.22. Bata Attila

Vajon melyik francia síterep nevét ütik be a legtöbbször a Google keresőjébe? Nos, az eredmény kissé meglepő lehet, hiszen az első helyen nem egy ismert francia síterep áll. La Clusaz olyan jóval ismertebb francia terepeket előz meg mint pl. Avoriaz, Val Thorens vagy Tignes.
A Google idén is közzétette statisztikáját, amely azt mutatja, hogy melyik francia síterepre kerestek rá a legtöbbször. Az alábbi táblázat második oszlopa az idén novemberi keresések indexelt számát mutatja, a harmadik oszlopban pedig a tavalyi adatokkal összehasonlított százalékos különbséget látjuk.

Érdekesség, hogy az első helyen nemcsak nálunk, hanem a franciák körében sem kiemelten ismert síterepként nyilvántartott La Clusaz áll az élen. Ugyanez a síterep végzett tavaly is az élen, a Google magyarázata szerint ennek az lehet az oka, hogy a síterep relatíve kevés szállással rendelkezik, így a szálláskeresők rengeteg keresést indítanak ebben a témában és ettől lesz La Clusaz a legkeresettebb francia síterep.

Kép: La Clusaz Site Officiel
Kép: La Clusaz Site Officiel
A tavalyi adatokkal összehasonlítva legjobban (+15%) a Pireneusokban található Saint-Lary Soulan iránti keresések száma nőtt meg. Ennek az lehet a legfőbb oka, hogy tavaly a Pireneusok síterepein hullott a legtöbb hó Európában, a hóviszonyok miatt sokat szerepeltek a francia sajtóban, sokak érdeklődését felkeltette ez a régió.

Az első tízben azért találunk nagyon jól csengő, ismert neveket is mint pl. Chamonix, Tignes, Courchevel vagy Meribel.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.