Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyerekes csíny: hófalat építettek a busz köré

2013.02.27. Bata Attila

Gyerekes csíny: hófalat építettek a busz köré Komoly meglepetésben lehetett része annak a sofőrnek, aki kedden kora reggel a buszához érkezett, hogy megkezdje menetrendszerű járatait. Csak annyit látott, hogy valaki egy hatalmas falat épített a busz köré hóból és jégből, arra külön figyelve, hogy az ajtóknál legalább két méter magas legyen a fal.
Gyerekcsíny, gyerekes csíny vagy ki tudja mi lehetett az indoka, és hányan lehettek, akik egy busz köré hófalat építettek a németországi Wershofen településen. Ezt még senki sem tudja. Az egyik menetrend szerint közlekedő járat sofőrje szokás szerint a közeli óvoda parkolójában hagyta az autóbuszát éjszakára, majd reggel, amikor beszállt volna, csak azt látta, hogy egy fagerendákkal megerősített hófal veszi körül a buszt. A hófal építői komoly stratégiai érzékkel is rendelkeztek, hiszen az ajtók és a lehetséges bejáratok köré magasabbra, legalább kétméteresre építették a falat.

A sofőrnek és segítőinek több órába telt, amíg a buszt kiszabadították a hó fogságából és megkezdhette a járatait. Aznap reggel az első három járat ki is maradt, így több százan nem jutottak el a munkahelyükre, vagy az iskolába. Az utasok bosszúsága mellett a busz is kisebb károkat szenvedett, a busz festésén esett károkat kell majd kijavítani.

KOMMENTEK
ZsuzsuRf | 2013.02.27. 00:52
Vagy csak becsukta valaki előtt az ajtót :))
sazsolti | 2013.02.27. 15:15
Jó poén... Biztos a sofőr is jót kacagott...
kiskakas8 | 2013.02.28. 14:32
Nekünk a kocsinkat temették be egyszer hóval. Nem írom le, melyik országban.
Molnár Erzsébet | 2013.02.28. 15:29
Mi is építettünk hófalat kb. 30éve egy parkoló bejáratához. Akkor jót szórakoztunk, hogy reggel bemelegítés (lapátolás) után tudtak beállni a parkolóba az autók.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.