Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Gyerekes csíny: hófalat építettek a busz köré

2013.02.27. | Szerző: Bata Attila
Gyerekes csíny: hófalat építettek a busz köré Komoly meglepetésben lehetett része annak a sofőrnek, aki kedden kora reggel a buszához érkezett, hogy megkezdje menetrendszerű járatait. Csak annyit látott, hogy valaki egy hatalmas falat épített a busz köré hóból és jégből, arra külön figyelve, hogy az ajtóknál legalább két méter magas legyen a fal.
h i r d e t é s
Gyerekcsíny, gyerekes csíny vagy ki tudja mi lehetett az indoka, és hányan lehettek, akik egy busz köré hófalat építettek a németországi Wershofen településen. Ezt még senki sem tudja. Az egyik menetrend szerint közlekedő járat sofőrje szokás szerint a közeli óvoda parkolójában hagyta az autóbuszát éjszakára, majd reggel, amikor beszállt volna, csak azt látta, hogy egy fagerendákkal megerősített hófal veszi körül a buszt. A hófal építői komoly stratégiai érzékkel is rendelkeztek, hiszen az ajtók és a lehetséges bejáratok köré magasabbra, legalább kétméteresre építették a falat.

A sofőrnek és segítőinek több órába telt, amíg a buszt kiszabadították a hó fogságából és megkezdhette a járatait. Aznap reggel az első három járat ki is maradt, így több százan nem jutottak el a munkahelyükre, vagy az iskolába. Az utasok bosszúsága mellett a busz is kisebb károkat szenvedett, a busz festésén esett károkat kell majd kijavítani.

2013.02.27. 00:52:12 ZsuzsuRf
Vagy csak becsukta valaki előtt az ajtót :))
2013.02.27. 15:15:51 sazsolti
Jó poén... Biztos a sofőr is jót kacagott...
2013.02.28. 14:32:48 kiskakas8
Nekünk a kocsinkat temették be egyszer hóval. Nem írom le, melyik országban.
2013.02.28. 15:29:09 Molnár Erzsébet
Mi is építettünk hófalat kb. 30éve egy parkoló bejáratához. Akkor jót szórakoztunk, hogy reggel bemelegítés (lapátolás) után tudtak beállni a parkolóba az autók.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »