Menü ≡

Gyereknapi programokkal várják a látogatókat vasárnap Eplényben

2021.05.25. | Szerző: sielok.hu
Idén a Kalandhegyen különleges programmal készülnek a Gyereknapra. Vasárnap a környék erőn felüli munkát végző állatmenhelyei látogatnak el Eplénybe örökbefogadásra váró kutyákkal Székesfehérvártól Várpalotán át, egészen Veszprémig. A gyermekeket, családokat, párokat egész napos kutyasétáltatási lehetőség várja, megismerkedhetnek a menhelyekkel, a mindennapos feladataikkal és azok lakóival.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Délelőtt 11 órakor nyitja meg az eseményt Ovádi Péter országgyűlési képviselő, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, aki beszédében elsősorban a gyermekek és állatok szeretetére, a gondoskodás és törődés fontosságára tér ki.

"Szeretnénk, hogy minél több kutyus válna Gyermeknapon egy szerető család tagjává. A legkisebb támogatás is számít természetesen, így ha bármivel hozzá tudnak járulni a menhelyek munkájának segítéséhez, már elértük a célunkat." - írja közleményében a Síaréna Kft.

Vasárnap 10-17 óráig képzett animátorok szórakoztatják a gyermekeket. Különböző fejlesztő játékokkal, csillámtetoválással, óriás buborékfújóval és határtalan jókedvvel várnak mindenkit. A győri Vaskakas bábszínház Bob és Bobek előadását hozza el a Kalandhegyre, melyet 15:30-tól láthat a közönség.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »