Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Történelmi színházi előadás a Rettenbach gleccseren

2009.03.17. | Frissítve: 2009.04.20.
Történelmi színházi előadás a Rettenbach gleccseren 2009. április 24-én pénteken este, a söldeni Rettenbach gleccseren látványos történelmi előadást rendeznek. A 3000 méter magasságban található szabadtéri színpadon idén a "Hannibál - Átkelés az Alpokon" című show-műsort láthatja a nézőközönség.
A Rettenbach gleccser sípályájának alsó része egy estére szabadtéri színpaddá változik át, ahol egy nagyszabású, show elemekkel fűszerezett bemutatót láthat a publikum. A "Hannibal Team" 500 fős csapata már több hónapja dolgozik a rendhagyó eseményen.

A pun háború idején, kr. e. 218-ban Hannibál csapatai Hispánia felől, az Alpok déli részén keltek át és meneteltek Róma felé. A hosszú utat a kartágói hadsereg 60.000 gyalogos katonája, több ezer lovasa, valamint 37 elefántja tette meg.

A színdarab az Alpokon való átkelést mutatja be komoly hang- és fény- és pirotechnika kíséretében: a sízőket harcosokká, a pályakezelő gépeket elefánttá, a motoros szánokat pedig lovakká változtatják át, a levegőből pedig légi akrobaták érkeznek.Az előadás alatt a gleccser különféle színekben pompázik majd, melyekről 120 színházi reflektor, 7 xenon reflektor, 18 robotlámpa, valamint kivetítők és pirotechnikai effektek gondoskodnak.

Bővebb információk a rendezvényről: www.soelden.com
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 430 vendég és 30 regisztrált felhasználó látogatja.