Menü ≡

Hároméves snowboardos a lejtők sztárja

2010.09.28. | Szerző: Bata Attila
Hároméves snowboardos a lejtők sztárja Hol van már Shaun White? Na jó, az egykori csodagyerek még mindig ott van a szeren, de az utóbbi időben egész Amerika egy hároméves kisfiút figyel, aki hihetetlenül száguldozik a pályákon vagy repül az ugratókon.
h i r d e t é s
Az amerikai mamától és román papától származó kissrác, Wesley Muresan, példaképe éppen Shaun White, aki annak idején a „Future Boy” becenevet kapta. Állítólag az apró Wesley legalább akkora tehetség, mint a példaképe.

Wesley még csak három éves, de hihetetlen biztonsággal és tempóban deszkázik le a lejtőkön, és még durvább, ahogy tizenöt kilójával repül az ugratókon, aztán át a korlátokon. Sokan csak miatta jöttek ki az amerikai Sundown síterepére, hogy lássák a csodagyereket, akit már az országos amerikai tévék is felfedeztek maguknak. Wesley egyelőre még nem nagyon érti, hogy is van ez a népszerűség, kicsit furcsállja, hogy mindenki közös képet akar vele, vagy mindig van valaki, aki szívesen csúszna vele.

A srác hihetetlen tehetség, a másik két őstehetség, Shaun hétéves korában kezdte, Louie Vito pedig öt éves korában tűnt fel. Wesley lassan már "öregszik", a videón még csak három éves, de az idén áprilisban már betöltötte a negyediket. Az anyja szerint még egy átlagos gyerek, most is csak azt kérdezi állandóan, hogy mikor esik már az első hó?

2010.09.29. 12:40:00 Belucz
Azé ez már kicsit durva!
2010.09.29. 13:20:36 minerel
Azt hiszem más télisport után kell néznem....:-)
Eszméletlen a kölök.
2010.09.29. 13:33:21 poisonka
a következő White. azért a csontjait nem irigylem. 3 évesen nem a legjobb ötlet. Persze totál respect ennek ellenére a gyerköcnek
2010.09.29. 15:43:34 Koty
A kiscsákó már most jobban boardozik, mint én valaha is fogok :D
2010.09.29. 21:51:33 poisonka
Lajos, van saját weboldala is a csákesznek. beszabehu. Koty: amig ennyit síelsz, ne csodálkozz:)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »