Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hároméves snowboardos a lejtők sztárja

2010.09.28. Bata Attila

Hároméves snowboardos a lejtők sztárja Hol van már Shaun White? Na jó, az egykori csodagyerek még mindig ott van a szeren, de az utóbbi időben egész Amerika egy hároméves kisfiút figyel, aki hihetetlenül száguldozik a pályákon vagy repül az ugratókon.
Az amerikai mamától és román papától származó kissrác, Wesley Muresan, példaképe éppen Shaun White, aki annak idején a „Future Boy” becenevet kapta. Állítólag az apró Wesley legalább akkora tehetség, mint a példaképe.

Wesley még csak három éves, de hihetetlen biztonsággal és tempóban deszkázik le a lejtőkön, és még durvább, ahogy tizenöt kilójával repül az ugratókon, aztán át a korlátokon. Sokan csak miatta jöttek ki az amerikai Sundown síterepére, hogy lássák a csodagyereket, akit már az országos amerikai tévék is felfedeztek maguknak. Wesley egyelőre még nem nagyon érti, hogy is van ez a népszerűség, kicsit furcsállja, hogy mindenki közös képet akar vele, vagy mindig van valaki, aki szívesen csúszna vele.

A srác hihetetlen tehetség, a másik két őstehetség, Shaun hétéves korában kezdte, Louie Vito pedig öt éves korában tűnt fel. Wesley lassan már "öregszik", a videón még csak három éves, de az idén áprilisban már betöltötte a negyediket. Az anyja szerint még egy átlagos gyerek, most is csak azt kérdezi állandóan, hogy mikor esik már az első hó?

KOMMENTEK
Belucz | 2010.09.29. 12:40
Azé ez már kicsit durva!
minerel | 2010.09.29. 13:20
Azt hiszem más télisport után kell néznem....:-)
Eszméletlen a kölök.
poisonka | 2010.09.29. 13:33
a következő White. azért a csontjait nem irigylem. 3 évesen nem a legjobb ötlet. Persze totál respect ennek ellenére a gyerköcnek
Koty | 2010.09.29. 15:43
A kiscsákó már most jobban boardozik, mint én valaha is fogok :D
poisonka | 2010.09.29. 21:51
Lajos, van saját weboldala is a csákesznek. beszabehu. Koty: amig ennyit síelsz, ne csodálkozz:)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.