Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét havazott Ausztriában

2013.11.15. Stánicz Balázs

Péntekre virradóra ismét havazott az osztrák hegyekben, átlagosan 10-20 cm friss hónak örülhetnek a síterepek, a legtöbb hó a gleccsereken esett. A hétvégére nagyszerű hóviszonyokkal várják az osztrák terepek a vendégeket.
Zell am See-Kaprun péntek délután
Zell am See-Kaprun péntek délután
Csütörtök este egy újabb hidegfront érte el Ausztriát, melynek köszönhetően friss hó esett a síparadicsomokban és kellően lehűlt a levegő, így újra üzemelnek a hóágyúk az alacsonyabb sípályákon is. A hóhatár egyes helyeken 500 méter alá süllyedt, így a legtöbb alpesi völgy reggelre átmeneti fehér ruhát öltött.

Csütörtökön nyitott egy pár száz méteres kis lejtővel Turrach, ennél jóval komolyabb kínálattal a tiroli Obergurgl-Hochgurgl.

Kitzbühel a nyitás előtt
Mától lehet síelni a Kitzbühelhez tartozó Resterhöhén. Igaz nyugdíjas sítúrázok már szerdán tesztelték a pályákat, amelyek a videó alapján tökéletesek.

Holnap nyit Planai, itt friss hír, hogy a hóágyúzásnak és a friss hónak köszönhetően a Burgstallalm négyüléses is beindul.
Gastein a havazás után
Gastein a havazás után
A következő nagyobb havazásra a jövő hét közepéig várnunk kell, azonban a jelenlegi előrejelzések kecsegtetőek, mind a hómennyiségét, mind a télies hőmérsékleteket illetően.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.