Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazik Szlovákiában, 30-50 cm hó várható holnapig

2018.12.11. Bata Attila

Már tegnap megkezdődött a havazás a szlovák hegyekben, mára már több helyen is szép vastag hótakaró alakult ki, amely a lehető legjobbkor jön a síterepeknek mostanában.
Kép: Vrátna Malá Fatra
Kép: Vrátna Malá Fatra
A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) figyelmeztetése szerint szerda reggelig akár 30-50 cm hó hullhat a Zsolnai és Trencsényi kerületekben.

A hivatalos hóadatok szerint ma reggel a Lomnici-csúcson 53 cm, Chopokon 50 cm és Csorba-tónál 30 cm volt a természetes hó vastagsága. Az elmúlt 24 órában kb. 10-15 cm hó hullott a hegyekben. Ahogy a képeken is látszik, a havazásból nem csak a magasabban található síterepek profitáltak.




KOMMENTEK
százas | 2018.12.11. 17:16
Esett már vasárnap is rendesen.

Szállástippek
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Golf
Csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda a Stupka szálloda közelében, kilátással a golfpályára, wellness használattal, Tále síközponttól 3 km-re, Chopok déli oldalától 6 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.