Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hazai síelés: Visegrád, Eplény és Mátraszentistván is nyitva!

2021.12.27. sielok.hu

Ma délutántól a Budapesthez közeli síterep, Visegrád is megkezdi a szezont, így összesen már három hazai síterepen lehet síelni december utolsó napjaiban.
Visegrád ma délután: az első fecskék
Az alábbiakban a síterepek üzemeltetőinek legutóbbi helyzetjelentéseit tesszük közzé:

Visegrád

Sikerült a behavazás, ma 13-kor nyit az 1/A és bébi pályánk!

Szerencsére a korábbi hógyártásból, jelentős mennyiség maradt a pályákon, így a mai éjszakával kiegészülve, be tudtuk fejezni az 1/A, fő hóágyús és bébi pályánk behavazását. A pálya aljában még nincs teljes vastagság, de a meredek részeken bőven van hó, és ma éjszaka is tudunk még vastagítani rajta. Ratrakolni még nem tudtunk, de egyenletesen terítettek a hóágyúk, és kiváló a hóminőség, ahogyan azt Visegrádon megszokhattátok.

Ma nyitás tehát 13-kor, és szokás szerint, 21 óráig világítással leszünk nyitva. Holnap reggel 9-től 21 óráig, már normál nyitva-tartás lesz, és folyamatosan leszünk, ameddig lesz elegendő hó a pályákon. Iskolaszünetben normál hétvégi árak lesznek érvényben, kérem megértéseteket. Működik a kölcsönzőnk és a büfénk is, ma még síoktatás nem lesz, előjegyzést tudunk felvenni. Szánkózni a pályákon kívül lehet, a fagyott földön 1 cm-es a természetes hóvastagság, tegnap többen csúszkáltak rajta.

Eplény

Múlt éjjel is dolgoztak hóágyúink, friss hóval borították pályánkat, melyet hajnalban meg is ratrakoltunk! Az időjárás is minket támogat, alacsony a hőmérséklet, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, az is marad! Kitűnő körülmények a síeléshez!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a mai napon megnyílik vadonatúj a’la carte éttermünk a hegytetőn, mely a The Cage fantázianevet kapta, páratlan panorámájáról. Igazi hütte hangulattal vár benneteket reggel 10-órától italkülönlegességeivel, majd 12 órától belekóstolhattok a Bakony legmagasabban fekvő gasztro csodáiba is!

Mai nap tartogat még egy meglepetést a snowboard szerelmesei számára! Egy egyedülálló Freestyle Workshop kerül megrendezésre reggel 10 órától a Magyar Snowboard Szövetség, a Nitro Snowboards Magyarország és a Síaréna Vibe Park jóvoltából!

Várunk benneteket 9-19 óra között:

A1-es és T1-es pályával (Fontos! T1-es tanulópályánk csak oktatással, tanulópályajegy megváltásával használható!)

Mátraszentistván

Ünnepi síelés a Síparkban!

EXTRA ESTI SÍELÉS 12.27-28-29-én este 20 óráig!

December 27. Hétfő 9:30-20:00
December 28. Kedd 9:30-20:00
December 29. Szerda 9:30-20:00
December 30. Csütörtök 9:30-16:30
December 31. Péntek 9:30-16:30
Január 01. Szombat 11:00-18:00
Január 02. Vasárnap 9:30-16:30

Téli szünet (12.22-01.02) kiemelt időszak, a téli szünet ideje alatt normál síbérlet árak vannak érvényben.

A kedvezményes hétköznapi jegyek 01.03-tól elérhetőek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.