Menü ≡

Hetente 65 ezer szállodai és éttermi dolgozót tesztel Ausztria

2020.06.04. | Szerző: sielok.hu
Ausztria fokozatosan újraindítja a turizmust. Május 15. óta már nyitva vannak a vendéglátóhelyek, 29-én megnyitottak a szálláshelyek, a szabadidős létesítmények, hegyi felvonók és más turisztikai attrakciók. Mától a határokat is megnyitják a szomszédos országból érkezők előtt.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Idén az üdülési döntés meghozatalának egyik legfontosabb szempontjává a biztonság vált. A tervek szerint július 1-jétől hetente 65 000 szállodai és éttermi dolgozót tesztel majd rendszeresen az állam, hogy a vendégek még nagyobb biztonságban érezhessék magukat.

Az osztrák vendéglátók idén nyáron mindent megtesznek azért, hogy Ausztria ne csak az egyik legszebb és legbarátságosabb, hanem a legbiztonságosabb üdülőhely is legyen. - hangsúlyozza Ausztria Turisztikai Hivatala. Az austria.info oldalon összegyűjtötték azokat a viselkedési szabályokat, amelyek a szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdők stb. látogatásával kapcsolatban érdemes tudni és betartani a látogatóknak.

Május 29-től engedélyezettek a 100 fő alatti szabadtéri és beltéri kulturális események. Július 1-től következik a 2. lépés, amikor a rendezvények maximális létszámát felemelik 250 főre, majd augusztus 1-től 3. lépésként 500 főre.

A foglalásokra bátorítanak a szállásadók azáltal, hogy ingyenes lemondási lehetőséget biztosítanak, melyről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »