Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégén ismét várják a kőszedőket az eplényi sípályán

2022.10.25. Bata Attila

Az előző évekhez hasonlóan ismét meghirdeti kőszedő akcióját a bakonyi síterep. A vállalkozók jó levegőn, egy kis testmozgással tisztíthatják meg a pályát a nagyobb kövektől, cserébe négyórás síjegyet kínál a Síaréna az idei szezonban.
Hagyományőrző szezon előtti kőszedésre hívja a síelőket a Síaréna Vibe Park. A síterepen októberben több programot is kínálnak, többek között az október 29-i kőszedést. A cél a szokásos: a téli szezon kezdete előtt a sípályákat meg kell tisztítani a nagyobb kövektől.

A Síaréna minden eszközt biztosít és természetesen az előző évekhez hasonlóan a jutalom sem marad el. Akik a program végéig maradnak, azok ajándékba kapnak egy 4 órás síjegyet, amit a 2022/2023-as szezonban lehet felhasználni.

Az október 29-i (szombati) program:

  • 09:00-09:30 regisztráció, adategyeztetés, karszalagok átvétele
  • 09:30-09:50 libegőzés a hegytetőre
  • 09:50-10:00 eligazítás a hegytetőn
  • 10:00-15:00 kőszedés
  • 15:00-16:00 4 órás síjegyek kiosztása regisztráció alapján
A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az info@siarena.hu e-mail címen lehet megtenni. A tárgy mezőben fel kell tüntetni: „Kőszedés”
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.