Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoderen épül a tartomány első 10 fős kabinosa

2012.11.24. Stánicz Balázs

Hinterstoderen épül a tartomány első 10 fős kabinosa A felső-osztrák Hinterstoder síközpontjában épül fel a tartomány első tízfős kabinosa. Az új felvonó óriási fegyvertény a síterep életében, hiszen jelentősen tehermentesíti a hatülésest, a kényelemről nem is beszélve.
Hinterstoder központi pályarendszerét eddig egy gerincfelvonó szolgálta ki, méghozzá a hatüléses Höss Express, amelynél a forgalmasabb napokon jócskán megnőtt a várakozási idő.
A kék pöttyözött vonal az új kabinos
A kék pöttyözött vonal az új kabinos
A síterep régóta dédelgetett álma válik valóra, a pályatérkép jobb oldalán, az 3, 4, 6 sípályák mentén új felvonó nyitja meg kapuit a soron következő szezontól. A 10 fős kabinos a korábbi Hirschkogel csákányost váltja le. Nyomvonala részlegesen megegyezik vele, azonban sokkal magasabbra megy, pontosan azért, hogy így a központi pályarendszert szolgálja ki, és ezzel együtt tehermentesítse a hatülésest.
Épül a völgyállomás
Épül a völgyállomás
A megépülő kabinos óriási fegyvertény Hinterstoder mindennapjaiban, a síterep vezetősége szerint a felvonó több vendéget hoz a sípályákra, ráadásul kabinos lévén biztonságosabb feljutást kínál a családosoknak és az iskolai gyerekcsoportoknak. Az 1700 méter hosszú felvonó kapacitása sem elhanyagolható, óránként akár 2400 síelő juthat fel a hegyre.

Friss hír, hogy a Magyar Sí Szövetség hosszútávú együttműködési megállapodást kötött a Hintestoder/Wurzeralm régióval. Bővebb információval jelentkezünk e témában hamarosan.
KOMMENTEK

Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.