Menü ≡

  Hinterstoder Ausztria

Síterep adatok
Magasság
600 - 2000 m
Szintkülönbség
1400 m
Sípályák hossza
40 km
Liftek száma
14
10
2
2
12 km
18 km
10 km
Síszezon időszaka: 2020.12.04. – 2021.04.11.
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 497 km, 5 óra Útvonalterv
Felnőtt napijegy ár: 47 €    Gyerek napijegy ár: 24.50 €    Kedvezményes síbérlet
Hinterstoder síközpont
E-mail: info@hiwu.at, Tel.: +43 7564 5275
SunnyCard szezonbérlet október 31-ig akciós áron!
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
1°C
6°C
1°C
11°C
-1°C
9°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Hinterstoder Felső-Ausztria legnagyobb síterepe. 40 km kiválóan kezelt lesiklópálya található itt csodálatos természeti környezetben. A kilátás a felső pályákról lélegzetelállító! A pályarendszer a faluközpontból induló hatszemélyes kabinos felvonóval érhető el, ez 1400 méteres magasságba repít és innen indul az összes többi pálya.

A síterep jól belátható, könnyű tájékozódni. Ami igazi kuriózum, hogy a pályarendszer teljes szintkülönbsége 1400 méter, ez akár egyhuzamban is megsíelhető, élvezetes, és egy igen hosszú, változatos, fárasztó lesiklást garantál. A pályák nagy része piros jelölésű, azaz kellően meredek és inkább haladó síelőknek ajánlott. Van fekete jelölésű pálya is, a neve egyszerűen csak Inferno azaz Pokol. Kezdőknek és gyerekeknek van egy tanuló-terület 1400 méteren, varázsszőnyeggel, gyereklifttel. Versenyzők pedig a csákányos lift mellett tudnak kapuk között edzeni, jó meredek lejtőn.

A magasabb területeken hatalmas freeride-ra alkalmas offpiste részt találunk, amikor a törpefenyőket ellepi a hó, végtelen hómezőkön csúszhatunk. Sítúrázók, sífutók, siklóernyősök is szeretik Hinterstodert. A táj felejthetetlenül szép, a pályák változatosak, szélesek. A pályarendszeren sokat segített az új 10-fős kabinos lift, melyet 2012-ben adtak át. Ottjártunkkor nem tapasztaltunk sorban állást, de láttuk, hogy a völgyben hatalmas parkolók vannak, felkészülve a közeli Linz városból és Csehországból érkező egynapos síelőkre is. Ünnepnapokon jellemző lehet a tömeg, érdemes elkerülni az osztrák síszünetet.
Olvasd tovább
Szállások
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »