Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hinterstoder témájú cikkeink

2020.07.28.
Amikor felpezsdülnek a hegyek - Nyári tippek Hinterstoderen
Ébred a természet, hajnalban előbújnak az első hegycsúcsok, friss hegyi levegő tölti meg a tüdőnket - kevesen ismerik a napfelkeltének ezt az egyedülálló érzését. A hinterstoderi felvonók most mindenkinek lehetővé teszik az élményt. 2020 nyarán még 2 alkalommal lesz napfelkeltés felvonózás, méghozzá 4:30-tól. A magasban alpesi reggeli csábít 1.840 méteren, de kezdhetjük a napot egy frissítő hegyi jógával is.
2019.12.16.
Hinterstoder: újabb világkupa futamot rendeznek
A felső-ausztriai síterep az idei szezonban amúgy is két világkupa futamnak ad otthont. Most kiderült, hogy a hétvégén elmaradt francia futamot is az osztrák síterepen pótolják be március elsején.
2019.12.13.
Lepattant helyett kipattintott szállások a 2019/20 szezonra
A legjobb utazós life hackek egyike olyan szállást választani, amit nemrég nyitottak vagy újítottak fel. Nemcsak a frissen festett falak és az új design nyújtotta luxi érzés miatt érdemes. Valószínűleg a szolgáltatások minőségén is dobtak egyet, ha már befektettek egy komolyabbat. Összegyűjtöttük nektek a mostanában nyitott vagy nyíló szálláshelyeket, hogy ti is jól meghackeljétek az idei síelést.
2019.12.04.
Legyél VIP vendég a Dockyarddal a sí világkupán!
A Schöffel és a Dockyard közös játékán most igazán síelőkre szabott főnyereményre lehet esélye mindenkinek, aki Schöffel síruházatot vásárol.
2019.11.30.
Alpesisí-világkupa: változások a lebonyolításban
Már túl vagyunk a szezon első versenyein, de az új szabályok a söldeni és a finnországi versenyekre még nem voltak hatással.
2019.10.02.
SunnyCard szezonbérlet október 31-ig akciós áron!
2019. október 31-ig elővételben 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg Ausztria, valamint Dél-Tirol 9 síterepére az egész téli szezonban érvényes SunnyCard szezonbérletet, ráadásul 15 éves korig a szülők kíséretében ingyen síelhetnek a gyermekek!
2017.12.21.
Szakadó hóban zajlott a Vasas Kupa Hinterstoderen
Az ausztriai Hinterstoder síterepén december 17-én rendezték meg a szezonnyitó Vasas Magyar Kupa alpesi síversenyt. Az eseményről Tóth Etre írt beszámolót.
2017.12.05.
Kedvezményes síelés az egész családnak
A SunnyCard 8 osztrák családi síterepe kínál hihetetlenül vonzó csomagajánlatokat a mellékszezonban családok részére. Az akció részeként a gyermekeknek 10 éves korig (2008-tól született) nem csak a szállás, hanem a síbérlet is ingyen jár!
2017.11.23.
Hinterstoder: a hétvégén kezdődik a szezon
A kedvező hóviszonyoknak köszönhetően a tervezettnél korábban tud kinyitni a felső-ausztriai síterep, Hinterstoder. A november 25-i hétvégén a Höss oldalt lehet már használni, de a következő hétvégére már Wurzeralm is megnyílik. A hegyen 90 cm, a középső részeken 40 cm vastag a hó.
2016.02.25.
Hinterstroder: három férfi világkupa futam a hétvégén
A felső-ausztriai Hinterstroder síterepén eredetileg két versenyt rendeztek volna a hétvégén, de a helyiek még bevállalták egy korábban elmaradt futam pótlását is, így már pénteken is lesznek versenyek. A pályára nem engedtek rá senkit a héten, nem is csoda, hiszen hétfőn még 20 fok volt a pályán.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »