Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoder: újabb világkupa futamot rendeznek

2019.12.16. Bata Attila

A felső-ausztriai síterep az idei szezonban amúgy is két világkupa futamnak ad otthont. Most kiderült, hogy a hétvégén elmaradt francia futamot is az osztrák síterepen pótolják be március elsején.
Hatalmas mennyiségű havat kapott az Alpok északi oldala Franciaországban az elmúlt hétvégén. A Val d'Isere síterepére tervezett versenyek közül csak a szlalom versenyt tudták megrendezni, azt is hatalmas erőfeszítések árán.

Az ausztriai Hinterstoder síterepe már a verseny előtt, az időjárási előrejelzések ismeretében felajánlotta, hogy az esetlegesen elmaradó futamokat szívesen megrendezné. A Nemzetközi Sí Szövetség hivatalossá tette, hogy az eredetileg megrendezendő két verseny mellé hozzácsapják a francia verseny pótlását is. Így tehát 2020. február 28-án kombináció, február 29-én szuper-g, március elsején pedig óriás-műlesikló futamokat rendeznek a férfiak számára.

Hinterstoder most 10. alkalommal rendez világkupa futamokat, a pótlás már nem ismeretlen errefelé, négy évvel ezelőtt az elmaradt svájci versenyeket pótoltak a magyar határhoz közeli síterepen.

A rendezők már most készülnek, elmondásuk szerint hatalmas az érdeklődés, jól fogynak a jegyek. A pótlás bejelentése előtti közleményük szerint, a két versenyre 15 ezer nézőt vártak naponta.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.