Menü ≡

Hinterstoder: újabb világkupa futamot rendeznek

2019.12.16. | Szerző: Bata Attila
A felső-ausztriai síterep az idei szezonban amúgy is két világkupa futamnak ad otthont. Most kiderült, hogy a hétvégén elmaradt francia futamot is az osztrák síterepen pótolják be március elsején.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Hatalmas mennyiségű havat kapott az Alpok északi oldala Franciaországban az elmúlt hétvégén. A Val d'Isere síterepére tervezett versenyek közül csak a szlalom versenyt tudták megrendezni, azt is hatalmas erőfeszítések árán.

Az ausztriai Hinterstoder síterepe már a verseny előtt, az időjárási előrejelzések ismeretében felajánlotta, hogy az esetlegesen elmaradó futamokat szívesen megrendezné. A Nemzetközi Sí Szövetség hivatalossá tette, hogy az eredetileg megrendezendő két verseny mellé hozzácsapják a francia verseny pótlását is. Így tehát 2020. február 28-án kombináció, február 29-én szuper-g, március elsején pedig óriás-műlesikló futamokat rendeznek a férfiak számára.

Hinterstoder most 10. alkalommal rendez világkupa futamokat, a pótlás már nem ismeretlen errefelé, négy évvel ezelőtt az elmaradt svájci versenyeket pótoltak a magyar határhoz közeli síterepen.

A rendezők már most készülnek, elmondásuk szerint hatalmas az érdeklődés, jól fogynak a jegyek. A pótlás bejelentése előtti közleményük szerint, a két versenyre 15 ezer nézőt vártak naponta.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »