Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Amikor felpezsdülnek a hegyek - Nyári tippek Hinterstoderen

2020.07.28.

Ébred a természet, hajnalban előbújnak az első hegycsúcsok, friss hegyi levegő tölti meg a tüdőnket - kevesen ismerik a napfelkeltének ezt az egyedülálló érzését. A hinterstoderi felvonók most mindenkinek lehetővé teszik az élményt. 2020 nyarán még 2 alkalommal lesz napfelkeltés felvonózás, méghozzá 4:30-tól. A magasban alpesi reggeli csábít 1.840 méteren, de kezdhetjük a napot egy frissítő hegyi jógával is.
Fotó: HIWU Robl
Fotó: HIWU Robl

Felvonóval a napfelkeltében 1.840 méteren

A nyári szezonban 2 napon (2020.08.08-án és 2020.09.05-én) fél órával a napfelkelte előtt indulnak útjukra a hinterstoderi felvonók: 4:30-tól 5:00-ig utazhatunk fel a Höss hegyre (ezután a normál rend szerint közlekedik a felvonó). A kabinos felvonóval, majd a 6 személyes Höss-Express ülőfelvonóval egyszerűen és kényelmesen érjük el 1.840 méteres célunkat.
Fotó: HIWU Hinterramskogler
Fotó: HIWU Hinterramskogler
Felérve a Berggasthof Höss-nél (közvetlenül az ülőfelvonó hegyállomásánál) komoly döntéshez érkezünk: a természet mesés ébredését egy ízletes reggeli mellett csodáljuk meg a kis hegyi vendéglőben, vagy picikét tovább bandukolunk a Schafkogelsee-hez (6 perces sétaút), és Stefanie Lindbichler vezetésével egy 60 perces jógaórával frissen, üdén vágunk neki a napnak! Minden korosztálynak és tudásszintnek bátran ajánljuk a foglalkozást, mivel valóban egyedülálló élményben lesz részed! Természetesen a jól megérdemelt reggeli itt sem marad el az óra végén!
Fotó: HIWU
Fotó: HIWU

Napfelkeltés felvonójáratok 2020 nyarán

2020. augusztus 8. (szombat): hegymenet 4:45 – 5:15 Jógaóra kezdete: 5:45
2020. szeptember 5. (szombat): hegymenet 5:30 – 6.:00 Jógaóra kezdete: 6:30
Részletek a felvonó árairól és a jógaóráról lent, a cikk végén!

Hinterstoder-Wurzeralm és a Pyhrn-Priel régió nyári attrakciói

A nyáron is üzemelő felvonók mellett (Hössbahn kabinos és Höss-Express ülős felvonó) a családok nagy kedvence Hinterstoderen a nyári bobpálya és az Alpine Coaster a Wurbauerkogel-en. Wurzeralmon a Standseilbahn (sikló) és egyúttal a Frauenkar liftek előreláthatólag 2020. július végén megújulnak.
Fotó: HIWU Robl
Fotó: HIWU Robl
Speciális mikroklímájának köszönhetően a Pyhrn-Priel régiót legtöbben hóbiztos, családias síparadicsomként ismerik, ám nyáron is tartogat bőven meglepetést:a régióban számos túra- és kerékpárútvonal (mountainkbike és downhill), Wurbauerkogel bikepark, siklóernyőzési lehetőség vár.

Látogass el a www.wurbauerkogel.at és www.hiwu.at oldalakra, a „Hinterstoder-Wurzeralm Bergbahnen“ és „Wurbauerkogel“ facebook oldalakra, és fedezd fel a környék látnivalóit!

Ha itt jársz, ne felejtsd a Pyhrn-Priel AktivCard nyári kártyát sem, amit a régióban eltöltött éjszakáid után ingyenesen kapsz a partnerszállásoknál! Így például a nyári felvonókat ingyen használhatjátok!

Részletek a felvonó árairól és a jógaóráról:

Hegy- és völgymenet a Höss kabinos felvonóval majd a Höss-Express ülőfelvonóval:
25 € / felnőtt
15,50 € / gyermek
Pyhrn-Priel kártyával (kedvezményes hegymenet, gratis völgymenet)
16 € / felnőtt
9 € / gyermek

Jógaórát tartalmazó jegyár hegy-és völgymenettel együtt:
csak 24,50 € / felnőtt – mivel a felvonóútra 50 % kedvezmény jár
Jógamatrac bérlése: Stefanie-nál lehetséges
Pyhrn-Priel kártya tulajdonosok a jógaóra díját (12 €) a helyszínen fizetik.

Büféreggeli a Berggasthof Höss-ben:
13,50 € / felnőtt
9 € / gyermek
Minimum 10 fős csoportok esetén előzetes bejelentkezés szükséges a 0043 676 / 777 5324 telefonszámon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.