Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoder: ingyenes masszázs a sípályán

2014.01.31. 2014.02.02. Bata Attila | frissítve: 2014.02.02.

Az elmúlt napok tekintélyes havazása a lehető legjobbkor jött a felső-ausztriai Hinterstoder és Wurzeralm síterepeire. A havazás óta az összes lift üzemel, ami a legjobb hír, hiszen ezen a hétvégén már beindul a nagyüzem. Ausztriában megkezdődik a síszünet, először Bécs és Alsó-Ausztria iskoláiban.
Az elmúlt napokban 55 cm hó hullott Hinterstoder és 65 cm friss hó Wurzeralm síterepén, ami azt jelentette, hogy ismét le lehet síelni a völgyig, és már az összes liftet be tudták indítani. Az időzítés is fontos, hiszen a tartományonként lépcsőzetesen beinduló osztrák iskolai téli szünet a hétvégén már megkezdődik, mégpedig először a közeli Bécs és Alsó-Ausztria iskoláiban.

Friss hó esett a napokban
Friss hó esett a napokban
Hinterstoder különösen népszerű lehet a családok körében, hiszen a 10 éven aluli gyermekeknek (ha a szülővel síel) csak napi 2 eurót kell fizetnie a síbérletért. A síterep szerint eddig a szezonban közel tízezer család vette igénybe ezt a kedvezményes bérletet.

Munkában a masszőrök
Munkában a masszőrök
A felnőtteknek is érdemes lesz itt síelniük a következő héten. Február 4-5-én látványos és könnyed bemelegítéssel lehet majd kezdeni a síelést. Reggel kilenctől a Höss Express lift állomásánál szakképzett masszőrök várják a síelőket és ingyen átmozgatják a síelésnél leginkább használt izmokat. Február 4-től, ugyanennél a liftnél, az Intersport boltban öt euróért lehet majd kipróbálni a következő szezon síléc modelljeit.

Friss hó esett a napokban
Friss hó esett a napokban
Hinterstoder és Wurzeralm síterepeire érvényes a közös és kedvezményes Sunny Card bérlet, amellyel még Lackenhof-Ötscher, Kasberg, Hochficht, Heiligenblut, Patscherkofel, Kössen és Hochkar síterepein is síelhetünk.

KOMMENTEK

Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.