Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoder: ingyenes masszázs a sípályán

2014.01.31. 2014.02.02. Bata Attila | frissítve: 2014.02.02.

Az elmúlt napok tekintélyes havazása a lehető legjobbkor jött a felső-ausztriai Hinterstoder és Wurzeralm síterepeire. A havazás óta az összes lift üzemel, ami a legjobb hír, hiszen ezen a hétvégén már beindul a nagyüzem. Ausztriában megkezdődik a síszünet, először Bécs és Alsó-Ausztria iskoláiban.
Az elmúlt napokban 55 cm hó hullott Hinterstoder és 65 cm friss hó Wurzeralm síterepén, ami azt jelentette, hogy ismét le lehet síelni a völgyig, és már az összes liftet be tudták indítani. Az időzítés is fontos, hiszen a tartományonként lépcsőzetesen beinduló osztrák iskolai téli szünet a hétvégén már megkezdődik, mégpedig először a közeli Bécs és Alsó-Ausztria iskoláiban.

Friss hó esett a napokban
Friss hó esett a napokban
Hinterstoder különösen népszerű lehet a családok körében, hiszen a 10 éven aluli gyermekeknek (ha a szülővel síel) csak napi 2 eurót kell fizetnie a síbérletért. A síterep szerint eddig a szezonban közel tízezer család vette igénybe ezt a kedvezményes bérletet.

Munkában a masszőrök
Munkában a masszőrök
A felnőtteknek is érdemes lesz itt síelniük a következő héten. Február 4-5-én látványos és könnyed bemelegítéssel lehet majd kezdeni a síelést. Reggel kilenctől a Höss Express lift állomásánál szakképzett masszőrök várják a síelőket és ingyen átmozgatják a síelésnél leginkább használt izmokat. Február 4-től, ugyanennél a liftnél, az Intersport boltban öt euróért lehet majd kipróbálni a következő szezon síléc modelljeit.

Friss hó esett a napokban
Friss hó esett a napokban
Hinterstoder és Wurzeralm síterepeire érvényes a közös és kedvezményes Sunny Card bérlet, amellyel még Lackenhof-Ötscher, Kasberg, Hochficht, Heiligenblut, Patscherkofel, Kössen és Hochkar síterepein is síelhetünk.

KOMMENTEK

Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.