Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hirscher színes síeléssel búcsúztatta a szezont

2015.04.01. Bata Attila

Az osztrák Marcel Hirschernek minden oka megvan az idén az ünneplésre, hiszen sorozatban negyedszer nyerte el az alpesi összetett világ kupa kristálygömbjét. A szezon végén egy kis ajándékkal kedveskedett rajongóinak, festékpatronokkal töltött és érintésre festékfelhőt eregető kapuk közötti látványos síeléssel.
Az alábbi videót még március 24-én vették fel a schladmingi régió egyik síterepén, Reiteralmon. Reiteralm az egész szezonban Hirscher házi tréningpályája volt, amikor már nem csak a gleccsereken lehetett gyakorolni.



A helyiek egy külön pályát tűztek Hirschernek. A pálya bármelyik versenyen megállta volna a helyét, a teteje például 75 %-os (36,87 fokos) meredekséggel indult. Az újdonság az volt, hogy a Red Bull munkatársai a stanglikat, amelyeket Hirscher kerülgetett, festékkel töltötték meg, a síelőnek csak erősen rá kellett ütnie és már szállt is a színes füst a kapukból.

Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Hirscher élvezte ezt a kihívást, bár állítása szerint sokszor nem sokat látott a színes füstben és ezért nem tudott a szokásos versenytempójában végigjönni a pályán.
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
KOMMENTEK

Szállástippek
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.