Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hirscher színes síeléssel búcsúztatta a szezont

2015.04.01. | Szerző: Bata Attila
Az osztrák Marcel Hirschernek minden oka megvan az idén az ünneplésre, hiszen sorozatban negyedszer nyerte el az alpesi összetett világ kupa kristálygömbjét. A szezon végén egy kis ajándékkal kedveskedett rajongóinak, festékpatronokkal töltött és érintésre festékfelhőt eregető kapuk közötti látványos síeléssel.
h i r d e t é s
Az alábbi videót még március 24-én vették fel a schladmingi régió egyik síterepén, Reiteralmon. Reiteralm az egész szezonban Hirscher házi tréningpályája volt, amikor már nem csak a gleccsereken lehetett gyakorolni.A helyiek egy külön pályát tűztek Hirschernek. A pálya bármelyik versenyen megállta volna a helyét, a teteje például 75 %-os (36,87 fokos) meredekséggel indult. Az újdonság az volt, hogy a Red Bull munkatársai a stanglikat, amelyeket Hirscher kerülgetett, festékkel töltötték meg, a síelőnek csak erősen rá kellett ütnie és már szállt is a színes füst a kapukból.

Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Hirscher élvezte ezt a kihívást, bár állítása szerint sokszor nem sokat látott a színes füstben és ezért nem tudott a szokásos versenytempójában végigjönni a pályán.
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »