Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyúzással segítettek a havazásnak Mátraszentistvánban

2020.02.21. Sípark.hu

Pénteken két nagy hózápor is hullott a Mátrában. Egész télen nem láthattunk ilyen sűrű és nagy hópelyheket. A friss hó igaz csak néhány centiméter, de az éjjelente működő hóágyúknak köszönhetően a hétvégén újra az összes hóágyúzott sípálya működni fog a Mátraszentistváni Síparkban.
Ez azt jelenti, hogy az országban egyedülálló módon 3,5 km pályarendszer lesz nyitva, a hóréteg pedig 25-50 cm.
A korán érkezők az Early Bird bérlettel, szombaton 8:30-tól kezdhetnek síelni és akár este nyolc óráig is maradhatnak villanyfény mellett.

Szombaton napközben az 5-ös pályán zajlik a Magyar Snowboard Szövetség rendezésében a Freestyle OB, ahová a Sípark több méteres ugratókat készített a pályákon lévő hótartalékaiból. A verseny hamar véget ér így csak néhány órán át lesz lezárva ezen pálya egy szakasza.
A pénteki állapot
Egész nap működik majd az ülőszékes PanorámaLift és a nagy réten a húzóliftek. A síoktatás mellett, a kölcsönző és a hütték is nyitva lesznek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.