Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hochkar: majdnem végzetes lett a snowboardosok szelfije

2017.02.15. | Szerző: Bata Attila
Szombaton furcsa balesetet hozott össze két bécsi snowboardos a magyar határhoz közeli Hochkar síterepén. Lezárt területre álltak ki, hogy egy szelfit készítsenek magukról, de megcsúsztak és a hátuk mögötti mélységbe estek. Egyiküket helikopterrel mentették ki a sziklás hegyoldalból.
h i r d e t é s
A két snowboardos (25 és 26 évesek) ebédidő környékén érkezett az egyik ülőlift hegyállomásához, ahol egy szelfit szerettek volna készíteni magukról. A probléma ott kezdődött, hogy az általuk kinézett hegyoldalhoz vezető utat lezárták, oda tilos volt bemenni. Mindketten átmásztak a kerítésen, kiálltak a hegy szélére és megcsúsztak.

Mindketten bezuhantak a sziklás részre. A fiatalabbnak sikerült hamarabb összeszednie magát, de nem találta a társát. Visszamászott a szelfi helyszínére, de onnan sem látta őt. Ekkor hívta a hegyimentőket, akik megtalálták a társát és helikopterrel kimentették. A szerencsétlenül járt snowboardoshoz egy hegyimentőt engedtek le drótkötélen, majd a drótkötélhez rögzítve hozták le a snowboardost a hegyről.

Kisebb sérülésekkel, horzsolásokkal az arcon, kézen és a könyökükön megúszták a kalandot. Hírek szerint az idősebb snowboardos esetében "az alkohol is szerepet játszott".
2017.02.19. 16:13:43 orbano
ha tényleg befigyelt az alkohol akkor csórikámnak az drága móka lesz...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »