Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hochkar, Ötscher: jóval többen síelnek az idei szezonban

2018.01.04. | Szerző: Bata Attila
Hochkar és Lackenhof am Ötscher síterepeit üzemeltető társaság már most dörzsölheti a tenyerét, hiszen közleményük szerint az idei szezonban, december végéig, eddig 22%-kal több vendéget fogadtak, mint a megelőző szezonban. Tegyük hozzá, Lackenhofban már nincs szabad szoba a mostani hétvégére sem.
Hochkar
h i r d e t é s
Alsó-Ausztria két legnagyobb síterepe tavalyhoz képest eddig eléggé belehúzott az idei szezonban, főleg Ötscher. Itt a tavalyihoz képest 37,7%-kal több vendéget fogadtak. Hochkaron sem panaszkodhatnak, eddig 15,5%-kal több vendég kereste fel őket. A két síterep átlagban 22%-os plusszal zárta az idei szezont december 31-ig bezárólag.

Az előző hét mesésen alakult, most ugyan gondokat okoz az erős szél, de így is optimális viszonyok között lehet síelni, mondják az üzemeltetők.

Lackenhof: edzés a hétvégi verseny előtt
Ahogy lenni szokott, az abszolút számok terén Hochkar a nyerő. Ide 32 ezer, Lackenhofba 17 ezer vendég érkezett. Utóbbi helyen a mostani hétvégén is telt ház lesz, mivel most rendezik a snowboard világkupa futamot, és már nincs szabad szoba a településen.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »