Menü ≡

Hófesztivál 2015: a hó ünnepe Mátraszentistvánban!

2015.01.26. | Frissítve: 2015.01.31. | Szerző: Erbeszkorn Tamás | Sípark.hu
Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit, a szezonban 10 éves Mátraszentistváni Síparkban, január 29-30-31-én. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
h i r d e t é s
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Hófesztivál pénteki napján 17:00-tól, az Ivan & The Parazol rockegyüttes koncertezik az Alpesi Színpadon. Szombaton délután jön az Irigy Hónaljmirigy, akik nem csak a színpad, hanem a sípálya ördögei is lesznek. Az este folyamán a rádiós műsorvezetők zenekara a BestOf lép fel, Rákóczi Ferivel és Buza Sanyival az élen. A nap sztárja azonban az elektronikus zene hazai királya a Zagar lesz, akik másfél órát nyomnak le a színpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a betyárok seregét feltüzelő Vidróczkival az élen, több száz pirotechnikai elem felhasználásával lesiklik a pályán.

A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, pénteken és szombaton 22 óráig. 

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a régi cuccokkal.

Megrendezzük a Rauch – Machu Kupa Gyermeksíversenyt is, amelyen több korosztályban indulhatnak a bátor fiatalok.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
Egyedülálló Programhelyszínek:

- Fesztivál Tér: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.

- Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.

- Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, de itt zárjuk majd Aprés-Ski bulival a napot is.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »